Madenoğlu, basın mensuplarına veda etti

Madenoğlu, basın mensuplarına veda etti

Madenoğlu, basın mensuplarına veda etti

2015 yılının Temmuz ayında Karadeniz Ereğli Kaymakamlığına atanan ve 14 Haziran 2018 tarihinde emekli olan Kaymakam Nazım Madenoğlu, veda ziyaretlerini sürdürüyor.
Karadeniz Ereğli Gazeteciler Derneği’ni ziyaret eden Madenoğlu, Dernek Başkanı Necati Günay ile bir süre görüştü. 
Yaklaşık 3 yıl Karadeniz Ereğli’de görev yaptığını hatırlatan emekli Kaymakam Nazım Madenoğlu, bu süre içerisinde toplumun her kesimi ile iyi ilişkiler içerisinde olmaya özen gösterdiğini ifade etti.
Madenoğlu, Ereğli Gazeteciler Derneği ziyaretinde yaptığı konuşmasında, Belediye Başkanlarına, Siyasi Partilerin İlçe Başkan ve Yöneticilerine, Meslek Odalarının Başkan ve Yöneticilerine, Muhtarlara, Basın Mensuplarına ve tüm Ereğli halkına hakkını helal ettiğini belirterek;  “Allahaısmarladık” dedi.
Karadeniz Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay, emekli Kaymakam Nazım Madenoğlu’nun ziyaretinden mutlu olduklarını belirterek, “Sayın Kaymakamımız İlçemizde göreve başladığı günden bu yana toplumun tüm kesimini kucaklamayı başarmış, halkın takdirini kazanmış değerli bir insandır. Kendisinin yeri bizde her zaman ayrı olacaktır. Sayın Kaymakamımızın her zaman yanındayız” dedi.
Kaymakam Madenoğlu’nun zaman zaman duygulandığı ziyarette, Dernek Başkanı Günay Madenoğlu’na Karadeniz Ereğli Gazeteciler Derneği’nin flamasını hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2018, 01:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER