Madenoğlu, muhtarları dinledi

Kaymakam Madenoğlu, muhtarları dinledi

Madenoğlu, muhtarları dinledi

ZONGULDAK - Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, muhtar ve vatandaşların sorunlarının kısa sürede çözümü için çaba gösterdiklerini söyledi.

Madenoğlu, Müftülük Toplantı Salonunda köy ve mahalle muhtarlarıyla yaptığı toplantıda, ilçede atanmış ve seçilmişlerin üzerine düşen tüm sorumluluklarını yerine getirmeye çalıştığını söyledi.

Belde, köy ve mahallelerde yaptıkları toplantılarla muhtar ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyerek çözümü noktasında nelerin yapılabileceğini masaya yatırdıklarını anlatan Madenoğlu, şöyle konuştu:

Bizlerin ortak amacı vatandaşlarımıza kamu hizmetini eşit ve hızlı bir şekilde götürmek. Muhtarlarımız seçilmiş bizler ise atanmışlarız. Birlik ve bütünlük içerisinde sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturmak görevimiz. Muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza bizlere gösterdiği yakın ilgiden ötürü teşekkür ediyorum.

Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Erkan Bülbül, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar, daire müdürleri, kurum amirleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2018, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER