Madenoğlu, Muhtarların Sorunlarını Dinledi

Madenoğlu, Muhtarların Sorunlarını Dinledi

Madenoğlu, Muhtarların Sorunlarını Dinledi

Zonguldak Ereğli Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Abdullah Aslan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nu ziyaret etti.

İlçede geçtiğimiz günlerde Köy ve Bazı Mahalle Muhtarlarının da yer aldığı Ereğli Köy ve Mahalle Muhtarları Derneğini kuran Başkan Abdullah Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Muhtar Aslan, derneğin kuruluş sürecine ilişkin bilgi vererek, Kaymakam Madenoğlu’na teşekkür etti.

Kaymakam Madenoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni kurulan Muhtarlar derneğinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Muhtarların vatandaşla devlet arasında köprü görevini gördüğünü ifade eden Kaymakam Madenoğlu, çıktığınız bu yolda başarılarınız daim olsun, Hizmete talip olup onu elde etmek için yarışmak güzel bir şey, bazıları hizmetin ayağına gelmesini bekler, âmâ bazıları da hizmeti ayağa götürür, siz muhtarlarımız hizmeti vatandaşlara götüren bir meslek mensubusunuz” diye konuştu.

- Kaymakam Madenoğlu muhtarların sorunlarını dinledi

Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, İlçe Müftülük Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıyla da köy ve mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini dinledi.

Madenoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, ortak amaçlarının halka hizmet olduğuna işaret ederek, Birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunları kısa sürede çözüme kavuşturmak görevimizdir. dedi.

Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Erkan Bülbül, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz ile kurum amirleri de katıldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2017, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER