Marina'yı Vali Bektaş açtı...

Kdz. Ereğli’de Marina Cafe Restaurant düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Marina'yı Vali Bektaş açtı...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, “Marina” isimli Kafe-Restoran’ın, Resmi açılı töreni düzenlendi.
Ereğli Belediyesince açılan ihaleyi kazanan KDZ. Ereğli Yapı İnşaat Sanayi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanarak geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlayan “Marina”nın açılışı öncesi TEKA İnşaat ortakları Yaşar Eroğlu ile Fahri Yılmaz konukları birer birer karşıladılar.
Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, açılışta yaptığı konuşmada, sık sık Ereğli’ye geldiğini, bundan da memnuniyet duyduğunu söyledi.
Ereğli’nin kapasitesini arttırarak,. Sorunlarını çözerek, ortamı güzellextirerek, insanları mutlu etme gayreti ile yoluna devam ettiğini belirten Vali Bektaş, “Bugün de burada, güzel olduğu ifade edilen bir tesisin açılışını yapıyoruz. Tesis sahiplerinden birisi zaten Alaplı Organize Sanayi Bölgesindeki müteahhitlerimiz. Kendisini oradan da çok seviyoruz. Hayırlı olsun, emeklerine sağlık. Allah bol kazanç versin” dedi.

POSBIYIK: BELEDİYE ÇAYCILIK YAPMASIN!
Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da, eski adı “Sevgi, Barış Dostluk Kafe” olan mekanı, dönemin zor şartlarında yaptıklarını anlattığı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bulunduğu konum itibarıyla Ereğli’nin en güzel yerlerinden bir tanesidir. Bizim anlayışımız, Belediye çaycılık yapmasın, herkes kendi işini yapsın anlayışındayız. O niyetlerle de burayı ihaleye çıkardık. İhalede de TEKA İnşaat’tan Yaşar (Eroğlu) ve Fahri (Yılmaz) kardeşlerim burayı aldılar. Ne iyi yaptılar da ihaleyi kazandılar. Gerçekten Ereğli’ye örnek olacak bir restoran-Kafe ortaya çıkardılar. Örnek bir müessese kurdukları için Ereğli halkı adına Belediye başkanı olarak onlara teşekkür ediyorum. Zaten en büyük özellikleri, girdikleri işleri hep temiz ve iyi noktada bitirdikleri için başarılı oldular. Buraya da aynı olayı yansıttılar ve çok güzel bir mekan ortaya koydular. Allah bol kazançlar nasip etsin.”

Kur’an okunarak, dua edilen törende, Vali Bektaş ve protokol üyeleri birlikte kestikleri kurdele ile Marina Kafe Restoran’ın açılışını gerçekleştirdiler.
Eroğlu, tesisleri gezen Vali ve protokol üyelerine hizmetlere ilişkin bilgiler aktardı.
Açılışa; Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Hüseyin Sami Uyar, Kozlu Kaymakamı Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, Ereğli TSO Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Alaplı TSO Meclis Başkanı Nedim Kaplancan, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Müstakil İşadamları Derneği Ereğli Şube Başkanı Abdulkadir Çınar, bazı Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri iş dünyasından çok sayıda isi ile kalabalık davetlinin katıldığı açılışın ardından konuklara yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2019, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER