Meclis temsilcileri belirlendi!

Meclis temsilcileri belirlendi!

Meclis temsilcileri belirlendi!

Kdz.Ereğli Kent Konseyi'nin yaklaşak genel kurulu öncesi görev alacak isimler de büyük oranda belli oldu. Kdz.Ereğli Belediye Meclisi'nin Haziran ayı toplantısında konuşan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kent Konseyi'nin beklenen bir noktalara ulaşamadığına dikkati çekti, bütçesinin belediye tarafından karşılandığına vurgu yaptı.

"BÜTÇESİ YOK"

Bu kez CHP ve AK Partili belediye meclis üyelerinin kent konseyinde görev alacağını anlatan Posbıyık, "Kent Konseyi önemli bir kuruluş bir kent için. Arzu ettiğimiz noktalara gelmedi henüz ama bunun bütçesi yok, hiçbir şeyi yok. Belediyeye bağlı, belediye bütçe verirse hareket edebilen bir kuruluş. Tamamen belediyeye endeksli bir kuruluş. Bu seçimlerde belediye meclisinde kontenjan belirleniyor. Buna göre 10 kişilik grubun sadece CHP'den değil AK Parti'den de olsun dediler" dedi.

CHP'DEN 7 AK PARTİ'DEN 3 İSİM

Buna göre CHP'den Sertan Kuzu, Naciye Tozkoparan, Gönül Çelik, Çetin Günce, Yılmaz Partlak, Yaşare Aydın ve Gökhan Günay ile AK Parti'den Numan Korkmaz, Yahya Çakır ve Ayhan Erol, Kent Konseyi için seçilen isimler oldu.



 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2019, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER