MECLİS ÜYELERİ: “GÖREV ŞİMDİ BAŞLIYOR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ereğlili Baş Danışmanı Saadet Oruç, AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin ve Belediye Meclis Üyeleri sohbet toplantısında bir araya geldi. Halen görevde olan Meclis Üyeleri Erol Şahin’e tam destek verdiler

MECLİS ÜYELERİ: “GÖREV ŞİMDİ BAŞLIYOR”

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti’de  gerek çalışma performansı, gerekse birlik ve beraberlik duyguları her geçen gün artarak devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat Ereğli Belediye Başkanı adayı olarak belirlediği Erol Şahin, kendisine destek vermek amacı ile Ereğli’de bulunan Baş Danışman Saadet Oruç ve Kdz. Ereğli Belediye Meclisinin AK Partili üyeleri ile bir araya geldi.

Keleşler Park Otel’de gerçekleşen buluşmada seçim çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu ve bundan sonra da nasıl bir strateji izlenmesi noktasında istişare gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Üyelerinin hepsi de 31 Mart seçimlerinde mutlaka farklı bir sonuç ile kazanılması gerektiğini belirterek Şahin ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Avukat Adem Öztürk’e tavsiyelerde bulundular.

Dostluğun ön planda olduğu ve samimi bir havada geçen sohbet buluşmasında gerçekleştirilen istişarelerden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Baş Danışmanı Saadet Oruç da mutlu oldu.

Sohbet sonrası Belediye Meclis Üyeleri Saadet Oruç ve Erol Şahin ile hatıra fotoğrafı çektirerek Ereğli’ye birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Baş Danışman Saadet Oruç ve Belediye Meclisi Üyeleri ile birlikte olup bu samimi sohbet toplantısını gerçekleştirmiş olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkan Adayı Erol Şahin,

“Bu seçim 31 Mart’ta inşallah partimizin açık ara fark ile seçimi kazanması ile sona erecektir. 19 Mart’ta sayın Cumhurbaşkanımızın Ereğli’ye gelmesi ile birlikte Ereğli’nin şahlanacağı bir süreç yaşayacağız hep birlikte.

Halen Görev yapan Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımız ile yaptığımız sohbet ve istişare esnasında bazı sözlerimizin yanlış anlaşıldığını gördüm.

Amacı dışına taşınmaya çalışılan cümleler olduğunu gördük.  Özellikle kendimizi ifade ederken adil olacağımızı, çok çalışacağımızı, çalmadan çırpmadan Ereğli’yi yöneteceğimiz ifadelerini sanki belediye meclis üyesi arkadaşlarımızı kasteder gibi yansıtıldığını fark ettim. Kaldı ki böyle bir kastımız asla olamaz.

Çünkü arkadaşlarımızın hepsi birbirinden kıymetli, birbirinden değerli, çalışkan, mesleklerinde başarılı olan, kamuoyunda itibarlı arkadaşlarımızdır ki, bu vesile ile 2014 yılı seçimlerinde büyük bir zafere imza atmış arkadaşlarımızdır.  Asla böyle bir kastımız olamaz, olmadı. Çünkü biz et ile tırnak gibiyiz. İnşallah tüm partileri kıskandıracak bir birlikteliğe ve başarıya hep birlikte imza atacağız.

Hele ki Cumhurbaşkanımızın gelmesi ile bu şahlanacak diye düşünüyorum.

Arkadaşlarımızı da her birini ayrı ayrı göreve ve birlikte çalışmaya davet ediyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımızın baş danışmanına da  her fırsatta bizimle olduğu için ve Ereğlimize destek vermesi nedeniyle teşekkür ediyorum..

Bu dost ortamında birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum…”

Gerçekleşen sohbet buluşmasında Erol Şahin, yanlış anlaşılmalardan dolayı kalbi kırılan ve üzülen arkadaşlarından da özür dilediğini söyledi.

MECLİS ÜYELERİ: “GÖREV ŞİMDİ BAŞLIYOR

AK Parti Belediye Meclis Üyeleri de bu sohbet ve istişare toplantısından büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, asıl görevin şimdi başladığını, AK Parti belediyeciliğini daha hızlı bir şekilde Ereğli’ye getirmek adına çalışmalarının devam edeceğini söylediler.

Belediye Meclis Üyeleri adına konuşan Grup Sözcüsü İhsan Yazıcıoğlu şöyle dedi:

“Ereğli için çok önemli olan 31 Mart seçimleri Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın Ereğli’ye teşrifi ile beraber çok daha anlam kazandı. Bunun ön çalışmalarını yapmak için toplandık.

Sayın Şahin’in daha önce yaptığı açıklamaların yanlış yansıtılması nedeniyle, bizleri aydınlatan bu sözlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.

AK Parti ailesi çok büyük ve büyük ailedir. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz görevimizi 2014-2019 yılları arasında arkadaşlarımızla beraber laiki ile yaptık. Bu demek değildir ki görev bitmiştir. Asıl görev şimdi başlıyor. Hep birlikte el birliği ile daha güçlü bir şekilde AK Parti bayrağını belediyede dalgalandırmak ve AK Parti Belediyeciliğini daha hızlı bir şekilde Ereğli’ye getirmek adına çalışmalarımız devam edecektir…”

Keleşler Otel’de gerçekleşen sohbet buluşmasından sonra Erol Şahin, görevdeki meclis üyeleri birlikte Kahverengi Kafeye geçerek burada vatandaşlarla görüştü ve vatandaşlardan destek istedi.

Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kısa bir aradan sonra tekrar Ereğli’ye gelmesinin büyük bir şans olduğunu, 19 Mart’ta kendisinin en iyi şekilde karşılanmasının gerektiğinin altını çızerek vatandaşları mitinge davet etti.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2019, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER