Merakı, zincirleme kazaya neden oldu!

Merakı, zincirleme kazaya neden oldu!

Merakı, zincirleme kazaya neden oldu!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaranırken iddiaya göre olayı aracı ile izleyen bir vatandaşın bekleme yapması sonucu zincirleme kaza meydana geldi.

Ereğli Alaplı yolu tersaneler bölgesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. iddiaya göre ismi öğrenilemeyen ticari taksi sürücüsü yerlerin ıslak olması nedeniyle kontrolünü kaybederek elektirik direğine çarparak yaralandı. Çarpmanın etkisiyle elektirik direği yerinden sökülürken olay yerinden geçen vatandaşlar olayı 112 sağlık ekibine bidirdi. Olay yerine gelen sağlik ekibi yaralıya müdahale ederken yaralı Kdz.Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

AYNI YERDE ZiNCiRLEME KAZA

Kazanın ardından polis olay yerinde tedbir alırken, iddiaya göre olayı merak eden bir vatandaşın yol kenarında aracıyla bekleme yapması sonucu zincirleme kaza meydana geldi. 4 aracın karıştığı zincirleme kaza sonrası büyük panik yaşanırken polis seyir halinde olan diğer araçları yavaşlatarak daha büyük bir kazanın önüne geçmek için büyük çaba harcadı. Çarpmanın etkisiyle 16 LKH 03 plakalı araçta bir kadın şoka girerken olay yerine çağrılan 112 ekibi ile hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası hasarlı araçlar olay yerine gelen çekiciler ile kaldırılırken trafikte uzun süreli aksamalar meydana geldi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2018, 22:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER