Mezarı başında anıldı

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ve sevenleri tarafından ‘şekerim' lakabıyla tanınan Gazeteci Yalçın Kasapoğlu, aramızdan ayrılışının 1. yılında mezarı başında anıldı.

Mezarı başında anıldı

Ereğli Sahil Gazetesi İmtiyaz Sahibi Serpil Kasapoğlunun eşi Gazeteci Yalçın Kasapoğlu, 13 Mayıs 2017 cumartesi günü akşam namazından sonra Elmatepe Mahallesinde bulunan evinde, Pazar Günü ise Ereğli Şehir Mezarlığında bulunan kabristanında okunan Mevlid-i Şerif ile dualarla anıldı.

Ereğli Belediyesi Şehir mezarlığında kabristanında düzenlenen anma programında Ereğli Belediyesi hocalarından Mustafa Duman Mevlid-i Şerif ve duasını okudu.

Ereğli Sahil Gazetesi İmtiyaz Sahibi Serpil Kasapoğlu, eşi gazeteci Yalçın Kasapoğlu’nun mevlid-i şerifine aile bireylerinin yanı sıra Kdz.Ereğlililer  Derneği Başkanı Noyan Keskin, SMMM Enis Kıran, Karadeniz Ereğli’nin ilk gazetelerinden biri olan Şirin Ereğli Gazetesi sahibi Bedri Erel, Şirin Ereğli Gazetesi muhabirlerinden torunu İlkin Erel’in yanı sıra  gazeteci meslektaşları ve matbaacılar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2017, 06:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER