MHP DEMİRTÜRK VE EKİBİ İLE İLÇEDE İVME KAZANMIŞTIR

MHP DEMİRTÜRK VE EKİBİ İLE İLÇEDE İVME KAZANMIŞTIR

MHP DEMİRTÜRK VE EKİBİ İLE İLÇEDE İVME KAZANMIŞTIR
Zonguldak Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanı Hamdi Ayan ve yönetimi, İl yönetim kurulu toplantısını Ereğli ilçe başkanlığında gerçekleştirdi. Ayan bu toplantıların ilçelerde yapılmasının amacının teşkilatların kaynaşması olmasından kaynaklandığını söylediği konuşmasında, Ereğli de ki toplantının ardından Ereğli ile ilgili hazırlanacak raporun genel Başkan Devlet Bahçeliye verileceğini kaydetti.
 
Zonguldak Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hamdi Ayan, beraberinde İl Başkan yardımcısı Kaya Karatepe ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl yönetim kurulu toplantısı için Ereğliye geldi. Burada kalabalık partililer tarafından karşılanan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hamdi Ayan, il yönetim kurulu toplantılarının ilçelerde yapılmasının amacının teşkilatların kaynaşması olmasından kaynaklandığını söylediği konuşmasında, Ereğli de ki toplantının ardından Ereğli ile ilgili hazırlanacak raporun genel Başkan Devlet Bahçeliye verileceğini kaydetti.
 
Ayan konuşmasında Başta ilçe başkanımız olmak üzere Ereğli ilçe teşkilatımıza bu kalabalık karşılamadan dolayı bizlere teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket partisi il teşkilatı olarak olağan il yönetim kurulu toplantısında teşkilatlarımızın birbirleri ile bütünleşmesi ve kaynaşması, önümüzde yapılacak ve Türkiyenin kaderini belirleyecek olan seçimlerde Milliyetçi Hareket partisinin kadrosal olarak hareketlerini tamamlaması çalışmalarını tamamlayabilmesi için böyle bir karar alınmıştı. Bugün ilçe teşkilatımızı bu gördüğünüz bu binada hizmet vermeye başladı. Ben emeği geçen ve buraya katkısı olan herkese tüm arkadaşlarımıza Ereğlili hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Güzel ve çalışma hizmet binası olmuş. İşte bu toplantılarımızı il ve ilçe yönetimlerimizle yaparak Zonguldakın Ereğlinin sorunları, Ereğlinin artarak büyüyen sorunları tartışılıp Milliyetçi Hareket partisi olarak süreçte nasıl bir aktif etken rol alabiliriz. Bunları bu vesile ile arkadaşlarımızla görüşme imkanı buluyoruz. Hem de bu yeni çalışma binasını arkadaşlarımızla birlikte yerinde görmek ve onlara da çalışma hayatlarında başarılar dilemek adına buraya geldik
 
 
MHP DEMİRTÜRK VE EKİBİ İLE İLÇEDE İVME KAZANMIŞTIR
 
 
Milliyetçi Hareket partisi il Başkanı Hamdi Ayan, Milliyetçi Hareket Partisinin Rahman Demirtürk ve ekbinin göreve gelmesi ile ilçede ivme kazandığını söyledi. MHP ilçe teşkilatı ile yapılacak toplantının ardından hazırlanacak olan raporun Genel Başkan Devlet Bahçeliye sunulacağını kaydeden Ayan Özellikle vurgulamak istiyorum ki bu seçilen yeni yönetimde ki arkadaşlarla birlikte Milliyetçi Hareket Partisinin bir ivme kazandığını bize ulaşan anket ve kamu oyu araştırmalarında da görmekteyiz. Bundan dolayı da bizler burada yönetim kurulunda ki arkadaşlarımıza ve emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisine Türkiyenin, Zonguldakın ve Ereğlinin şiddetle ihtiyacı var. Sebebi şudur ki, Ereğlinin potansiyeli bakımından Zonguldak ekonomisine katkısı olan bir ilçemiz olması hasebinde bugün gelinen noktada tersaneler bölgesinde iflasların olduğu, kapandığı, bunun yanı sıra özelleştikten sonra ERDEMİR Sektörünün Ereğliye sırtını dönmesinden kaynaklanan sac tüccarlarının, nakliye tüccarlarının iflas ettiğini ve iş yerlerini kapattığını biliyoruz. Bu manada Ereğliye bir şeylerin yapılması lazım. Milliyetçi Hareket Partisi nasıl Zonguldakla ilgili çıkan sorunları çözebiliyorsa, bu Ereğli de yapısal dönüşümler ve ya ekonomik reformlardan bahsediyoruz. Bugün burada arkadaşlarımızla bir rapor hazırlayarak Sayın Genel Başkanımıza götürmeyi ve Ereğlinin hak ettiği yerde olması amaçlı bir araya gelmiş bulunuyoruz
 
 
YENİ BİNASINDA MHPYE EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANMAK YAKIŞIR
 
 
Hamdi Ayan, yeni yönetim tarafından partiye kazandırılan ilçe binasının MHPye yakışır şekilde olduğunu ve bu binaya da Ereğli Beleidye Başkanlığının kazanılmasının yakışacağını kaydetti. Ayan Böyle bir teşkilat binasına da Ereğli belediyesi yakışır. Ereğli belediyesini almak yakışır. Ereğlide güzel şeyler yapmak yakışır. Bunun bilincinde buraya geldik. Milliyetçi Hareket partisi son yirmi yıldır ben yönetimlerde buluna bir insan olarak da söylüyorum ki il ve ilçe yöneticilerinin yerinde toplantı yapması şekli ile bu dönemde bunları başlatmış oluyoruz. Bundan dolayı da bugün buraya katılan bütün arkadaşlarımıza da Pazar günün de feragat edip gelen arkadaşlarımıza da ayrıcxa teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.
 
 
EREĞLİYE NELER KATABİLİRİZ, BUNU VATANDAŞLARA TEKRAR TEKRAR ANLATACAĞIZ...
 
 
 
Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli ilçe başkanı Rahman Demirtürk ise konuşmasında ilçe başkanlığı olarak Ereğliyi yukarılara taşımanın ve ilçeye katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. İlçede idari bir boşluk olduğunu ve iktidarın kendi iç kavgasından dolayı EWreğliyi cezalı konumuna soktuğunu ifade eden Demirtürk İl başkanımız ve ekibi, burada buraya gelerek yerinde görerek bizlere gösterdikleri değer ve önemi bildiğimizden dolayı ekibine ve kendisine teşekkür ediyoruz. Bizler Ereğli de neler olup bitebileceğini başkanımıza anlattık. Biz bu yola çıkarken önce kurumsal Milliyetçi Hareket Partisinin kimliğini ön plana çıkaracağımızı söylemiştik. Bu kurumsal kimliğin yolunda insanlarımız görüyor. Bu kamuoyunun takdirine kalmış bir hadise ama Biz Ereğlide neler yapılabilir, birlikte neler olabilir anlamında Ereğliye ne katabiliriz. Çıkarken arkadaşlarımız görsünler. Ereğli de idari bir boşluk var. İdari boşluk derken, İktidar partisi hizmet anlamında bir birlik beraberliği oluşturamadığı için, kendi iç kavgasında dolayı Ereğli şu anda cezalı konumda ki bir ilçe. Biz Ereğliyi nasıl yukarılara çıkarabiliriz, Ereğliye ne katabiliriz. İl başkanımızla birlikte geçmişte de görev yaptık. Biz şunu söylüyoruz. Bu çıktığımız yolda Ereğli de bir şeyleri başaracağımızı Ereğlinin bizden sorulacağını biz söylemiştik. Ama tabi ki bu takdir insanlarımızın. Biz meseleyi anlatacağız. Tekrar tekrar anlatacağız. İnsanlara doğruyu anlatacağız. MHPnin Karabük ve Bartında nasıl olduysa Ereğlide de olması gerektiğini, Zonguldakta da olması gerektiğini anlatacağız. Biz sizlere basın mensuplarına da Pazar günü geldiğiniz için teşekkür ediyoruz. Biz şunu da söylemiştik. Basın yoksa biz de yoğuz diye. Bizim gözümüz kulağımız basın olmalıdır dedi.
 
Toplantı yapılan konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam etti.
Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2017, 19:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER