MHP EREĞLİ TEŞKİLATINDA RAHMAN DEMİRTÜRK GÜVEN TAZELEDİ

MHP EREĞLİ TEŞKİLATINDA RAHMAN DEMİRTÜRK GÜVEN TAZELEDİ

Kdz. Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk 13. Olağan Genel Kurul’da delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Polis evinde gerçekleştirilen kongreye yoğun katılım gerçekleştirildi.

MHP MYK Üyesi Murat Kotra’^nın Divan Başkanlığını yaptığı kongreye İl Başkanı VaroL Demirköse ve partililer katıldı.

 Kongrenin açılış konuşmasını Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Varol Demirköse yaptı. Demirköse konuşmasında “ Kongremizin birlik ve beraberlik çerisinde geçmesini ve yeniden başkanlığa seçilecek olan Rahman Demirtürk ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza bundan sonra ki görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Varol Demirköse’nin ardından Kürsüye davet edilen mevcut başkan ve Başkan Adayı Rahman Demirtürk, birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında kongrenin Partiye ve ilçeye hayırlı olmasını dilediğini kaydetti.

392 Delegenin bulunduğu partide kongrede 250 delege oy kullandı. 245 gereçli oy kullanılırken, 5 oy ise geçersiz sayıldı. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı rahman Demirtürk, 245 delegeden aldığı oy ile yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

 Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Genel Kurul’da güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Rahman Demirtürk “Kongremiz Partimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

DEMİRTÜRK: GÜZEL HİZMET VE ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

392 delegenin 250’sinin oy kullandığı kongrede 245 oy ile yeniden başkanlığa seçilen Rahman Demirtürk, yenilenen liste ve genç yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hizmetlerine ve çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Demirtürk açıklamasında “Kongremiz çok güzel bir ortamda geçti. Delegemizin teveccühü ile yeniden başkanlığa seçildik. Tüm delege arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni bir kadro ile yola çıktık. İnşallah bundan sonra da güzel hizmetlere ve çalışmalara imza atacağız. Ereğli menfaatleri doğrultusunda ne söylenmesi gerekiyorsa söyleyecek, sorunları birlik ve beraberlik içerisinde çözeceğiz. Yeni listemiz Ocak Kültüründen yetişmiş arkadaşlarımızdan oluşturduk. İnşallah bir daha ki dönemlerde onlar da rol alırlar. Ereğli’mize güzel hizmetler yaparlar. Ayrıca Basın mensuplarına da bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2020, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER