MHP MECLİS ÜYELERİ ADAY LİSTESİ BELLİ OLDU

MHP MECLİS ÜYELERİ ADAY LİSTESİ BELLİ OLDU

MHP MECLİS ÜYELERİ ADAY LİSTESİ BELLİ OLDU

Kdz.Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz gün Gülüç Beldesinde Belediye  Başkan Adayı A.Tarık Semiz’in meclis üyelerini tanıtan bir yazılı haber paylaşmıştı. Eksik kalan meclis üyeleri de bugün belli oldu.
Geçtiğimiz dönem CHP meclis üyeliği ve başkan yardımcılığı yapan Çetin Demirci MHP’ye katılarak MHP ‘den meclis üyeliği başvurusu yaptı. Ayrıca MHP Gülüç Beldesinde Kadın Kolları Başkanlığı yapan Çiğdem Bulut ta meclis üyeliği başvurusunu yaptı.
MHP Ereğli’nin yazılı olarak yayınladığı basın bildirisi şu şekilde;  
‘’Gülüç Beldemizde Önceki Dönem CHP Meclis Üyeliği ve Belediye Başkan Yardımcılığı Yapan Beldemizin Değerli İsmi Sayın Çetin DEMİRCİ Teşkilat Bünyemize Katılarak Milliyetçi Hareket Partisi Gülüç Belediye Meclis Üyesi Adayı Olmuştur. Ayrıca Gülüç Beldesi Kadın Kolları Başkanımız Sayın Çiğdem BULUT ta Belediye Meclis Üyeliği Adaylık Başvurusu Yapmıştır. İlçe Teşkilatımızda Yapılan Toplantıda İlçe Başkanımız Sayın Rahman DEMİRTÜRK kendilerine Parti Rozetimizi takıp Adaylık Başvurularını Kabul Etmiştir.
Milliyetçi Hareket Partisine katılan Çetin DEMİRCİ, bu karar öncesinde iyi düşündüğünü, akabinde ülkemizin ve şehrimizin beka mücadelesinde en doğru tarafta olmak, Gülüç Beldemizin gelişiminde daha etkin olabilmek, belediye yönetim ve encümenindeki tecrübelerini Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının dürüstlük, samimiyet, çalışkanlık ve hizmet sevdalarıyla birleştirebilmek adına verdiğini söyledi.’’

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2019, 15:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
GURBETCİ
GURBETCİ - 5 yıl Önce

YILMAZ BAŞKAN ARKANDAYIZ ALLAH CC YOLUNU ACIK ETSİN

SIRADAKİ HABER