MHP Pazaryerinin desteğini aldı…

MHP Pazaryerinin desteğini aldı…

MHP Pazaryerinin desteğini aldı…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Talat Şeker, İlçe başkanı Rahman Demirtürk ve beraberinde ki heyet Pazaryerinde ziyaretlerde bulundu. 

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Talat Şeker, İlçe başkanı Rahman Demirtürk, belediye meclis ile İl Genel meclis üyeleri ve partililerle birlikte pazaryerine çıkarma yaptı. Köylü pazarından başlayan ziyaret kapalı pazaryeri ve tuhafiyecilerle devam etti. 

Pazaryerinde çay ocağı ve diğer iş yerlerini de gezen Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Talat Şeker, İlçe başkanı Rahman Demirtürk 31 Mart Pazar günü yapılacak plan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek istedi. 

Ziyaretlerin ardından açıklama da bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Talat Şeker “Çarşı merkezinde pazaryerindeyiz. Halkımızın arayış içerisinde olduğunu görüyorum. 25 senedir Ereğli’ de siyasal kadrolarda Halil bey 20 yıl, Ak Partili Hüseyin Uysal 5 yıl görev yaptı. Şu anda pazaryerinde teyzelerimiz bayan kardeşlerimiz üretici pazarında soğuktan donuyor. Ereğli belediyesinin bütçesi bunları yapmaya müsait değil miydi? Ereğli bu hizmetleri 25 yıldır alamadı. O nedenle diyoruz ki Ereğli’de artık CHP ve AK Parti dinlensin, Milliyetçi Hareket Partisi’ni seçmenlerimiz ve halkımız değerlendirsin. Bizleri belediye başkanlığı ile görevlendirsin. Bu duygu ve düşüncelerle bizleri izleyen tüm halkımıza saygı ve selamlar sunuyoruz” dedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER