MHP ve BBP'dan Başkan Posbıyık'a ziyaret

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Kdz.Ereğli Teşkilatı Başkan Posbıyık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve yönetim kurulu Başkan Posbıyık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Demirtürk gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Posbıyık’ı seçim başarısından dolayı kutlarken, Ereğli’nin daha iyi noktalara gelmesi konusunda MHP teşkilatının her zaman desteğe hazır olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Posbıyık’ta, “Kdz. Ereğli’nin sorunlarını aşması, güçlenmesi ve iyi noktalara gelmesi için birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Bütün meselemiz ilçemizi içinde bulunduğu zor şartlardan kurtarmaktır” dedi.

BBP İLÇE TEŞKİLATINDAN ZİYARET

Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Başkan Posbıyık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, Başkan Posbıyık’a başarılar diledi.

Çelik, ziyarette yaptığı konuşmada “Seçim sürecinde söylenenler söylendi, halkta gereğini yaptı. Halkın kararının başımızın üstünde yeri var. Büyük Birlik Partisi hizmetten yana olan herkesin, dün olduğu gibi bugünde yanındadır.”dedi.

Başkan Posbıyık’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ülkenin en önemli kayıplarından biri” olarak nitelendirdiği BBP Merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu andı. Posbıyık, “Bütün siyasi partilerle, parti ayrımı yapmadan, ötekileştirmeden birlikte ve beraber Ereğli’de yaşayan insanlara hizmet etmek için çalışacağız” dedi.

Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER