MHP'den Ziyaret...

MHP'den Ziyaret...

MHP'den Ziyaret...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve yönetim kurulu üyeleri beraberinde Ereğli Ocakları Vakfı Başkanı Murat Taşkıran, Türk Eğitim-Sen Ereğli Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Türk Eğitim-Sen Ereğli Temsilciliği’nde yapılan bayrak değişikliği sonrası göreve gelen Gürol Keserci, ziyarete yaptığı konuşmasında Ziyaretiniz bizleri fazlasıyla onurlandırdı, görevi devraldığımız akşamı Ereğli Ülkü Ocakları Vakfı Başkanı Murat Taşkıran sağolsun bizleri yalnız bırakmadı. İlk nezaket ziyaretini Milliyetçi Hareket Partisinin yapması bizleri bir defa daha onurlandırmıştır. Sendikamızın her ne kadar bir siyasi parti ile organik bağı bulunmasa da MHPye gönül vermiş arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Bu sebeple ziyaretiniz arkadaşlarımıza ekstra bir güç vermiştir. Tekrar hoş geldiniz der, ziyaretiniz için teşekkür ederim dedi.

Kesercinin hoş geldiniz konuşmasının ardından söz alan Başkan Demirtürk Bizler eski ve yeni yöneticilere teşekkür ederiz, inşallah bayrağı ileriye taşıma adına başarılı olursunuz. Bizler göreve gelen arkadaşlara başarılar diliyoruz. Tabi arkadaşların MHPye bağlılığı olmasa da gönül bağı var. Bu gönül bağı bizler için yeterli ve bu bağ devam edecek. Öğretmenlerimiz bizler için çok önemli, bu memleketin çöpçüsünü, beni, seni ve Cumhurbaşkanını yetiştiren bir öğretmen var. İnşallah memlekete hayırlı gençler yetiştirirsiniz. Bizim davamız, Milliyetçi Hareket Partisine gönül verme ya da vermeme meselesi değil, önemli olan Milli davalarda bayrağı yere düşürmemektir. Bu vesileyle yeni başladığınız görevinizde tekrar başarılar diliyorum dedi.

Ziyaret, yapılan sohbetin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2017, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER