MÜGE İLE ERDİNÇ EVLENDİLER

MÜGE İLE ERDİNÇ EVLENDİLER

Karadeniz Ereğli’de, Ersin ve Birsen Cerrah’ın kızları, Fizyon Diş Kliniği çalışanlarından Müge Cerrah ve Halil-Hülya Dinçel’in oğulları Erdinç Dinçel dünya evine girdi.

Cerrah Ailesinden Erdemir emeklisi merhum Ersin Cerrah ile emekli öğretmen Birsen Cerrah’ın kızı ve Gazeteci Özge Cerrah’ın kız kardeşi  Müge Cerrah,Karadeniz Ereğli’nin tanınmış ailelerinden olan  Dinçel Ailesinden Vatan Güvenlik ve Dinçel Emlak ‘ın sahibi Halil Dinçel ve Muhasebeci Hülya Dinçel’in oğlu Gazeteci Çiğdem Koç’un yeğeni Erdinç Dinçel ile hayatını birleştirdi.

Müge-Erdinç çifti, Eski Bağlık Düğün Salonu’nda sosyal mesafe ve hijyen kuralları ile hafta sonu gerçekleştirilen düğünde, Cerrah ve  Dinçel aileleri, akrabaları ve dostlarından oluşan bir topluluk önünde, Karadeniz Ereğli Belediyesi Nikah Memuru tarafından kıyılan nikahta, bir ömür boyu beraberliğe “Evet” dediler.

Nikaha katılan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık, genç çifte mutluluklar dileyerek çeşitli hediyeler verdi. Nikahın ardından Eski Bağlık Düğün Salonu’nun kapalı mekanında gerçekleştirilen eğlence ile düğün merasimi son buldu.

Çebi Grup olarak, Müge-Erdinç Dinçel çiftini kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2020, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER