Muhtar, Ankara'dan 2 müjde ile döndü

Muhtar, Ankara’dan 2 müjde ile döndü

Muhtar, Ankara'dan 2 müjde ile döndü

Kdz. Ereğli Kepez Mahallesi Muhtarı Baki Karaarslan, Ereğli Çevre Yolu ve Kepez Mahallesi’ne kazandırılacak İlköğretim Okulu ile ilgili AK Parti Zonguldak Milletvekilleriyle yaptığı görüşmeyi Gündem’e değerlendirdi.
Kdz. Ereğli’nin ikinci büyük Mahallesi olan Kepez Mahallesi’nin Muhtarı Baki Karaarslan, Ankara’da AK Parti Zonguldak Milletvekilleriyle görüştüğünü ve 2 müjde ile İlçeye döndüğünü söyledi.
22 bine yakın nüfusu, 11 bin 537 seçmeniyle Bağlık Mahallesi’nin ardından Kdz. Ereğli’nin ikinci büyük Mahallesi olan Kepez Mahallesi’nin Muhtarı Baki Karaarslan, Ereğli Çevre yolunun Kepez Mahallesi’nin içinden geçmeyeceğini, Mahallede bulunan ve Ticaret Meslek Lisesi olarak bilinen yeni adıyla Uzunmehmet Anadolu Meslek Lisesi’nin bahçesine bir İlköğretim Okulu yapılacağını ifade etti.
Kepez Mahallesi Muhtarı Baki Karaarslan, Ereğli Çevre Yolu ve İlköğretim Okulu ile ilgili AK Parti Zonguldak Milletvekilleriyle yaptığı görüşmelere ilişkin Gündem’e yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“İlçemizde tekli öğretime geçilmesi yönünde yapılan çalışmalar kapsamında mahalleme bir İlkokul kazandırma mücadelemde önemli bir yol aldım. Bu konuyla ilgili Ankara’da AK Parti Milletvekillerimizi ziyaret ettim. Yaptığımız görüşmeler neticesinde Sayın Milletvekillerimizin ciddi katkılarıyla, mahallemizde bulunan Uzunmehmet Anadolu Meslek Lisesi’nin bahçesine bir İlköğretim Okulu yapılması kararı çıktı. Yakın bir zamanda zemin etüdü çalışması için ilgili Bakanlıklardan yetkililer İlçemize gelecekler. Buraya yapılacak okulun 2018 yılı yatırım programına alındığını ve bu yıl içerisinde yapımına başlanacağını söyleyebilirim.
ÇEVRE YOLU MAHALLENİN İÇİNDEN GEÇMEYECEK
Diğer taraftan, bir süredir gündemde olan Ereğli Çevre Yolunun Kepez Mahallesi’nin içinden geçeceği konusu da netlik kazandı. İhalesi yapılan Çevre Yolu, mahallemizin içinden geçmeyecek. Alaplı Pidos mevkiinden Ereğli Ören mevkiine kadar devam edecek olan Çevre Yolunun, Kepez bölgesinden geçecek olan yaklaşık 8-9 km.’lik kısmı tünel ile geçilecek.
Bu iki müjdenin başta mahalle sakinlerimiz olmak üzere İlçemiz adına hayırlı olmasını diliyor; başta Sayın AK Parti Zonguldak Milletvekillerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2018, 09:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 6 yıl Önce

Sn muhtarım çetin emeç caddesinde apartman aralarında bulunan hayvan ahırlarını ilk olarak bi kaldırın derim Belediye yıllardır beceremedi.

Adem yavuz
Adem yavuz - 6 yıl Önce

Durmak yok yola devam muhtarım sizi başarılarınızla takdir eder hayırlı ramazanlar Adem yavuz Almanya’dan

SIRADAKİ HABER