Muhtarlar 'lise' istiyor

Muhtarlar 'lise' istiyor

Muhtarlar 'lise' istiyor

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ayhan Taşdelen, bazı  muhtarlarla toplantı yaparak köylerine yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi verdi. 
Zonguldak İl Özel İdaresi'nin il genelindeki köylerde altyapı, yol ve su gibi çalışmalarının devam ettiğini belirten Taşdelen, önümüzdeki günlerde Ereğli'ye bağlı köylere parke dağıtımına başlanacağını söyledi.
Muhtarların Çayırlı bölgesine bir lise yapılması taleplerine olumlu yaklaşan Taşdelen, çok sayıda köye hizmet edebilecek şekilde uygun bir arazi bulunması durumunda bu konuyu İl Genel Meclisine taşıyacağını söyledi. 
Karadeniz Ereğli'ye 4 okul birden kazandırılacağını ifade eden Taşdelen, bunlardan birinin Kepez ilkokulu adıyla Ticaret Lisesi önüne, ikincisinin Saniye Erdoğan Anaokulu ile Fen Lisesi arasına Turizm Lisesi olarak, üçüncüsünün Cumhuriyet İlkokulu adıyla TED Koleji karşısına, dördüncüsünün ise Erdemir İlkokulu adıyla Kavaklık bölgesinde yapılacağını söyledi. 
Milli Eğitim Bakanlığı'nın İl Özel İdaresi üzerinden bu yatırımları gerçekleştireceğini ifade eden Taşdelen, ilçe merkezinde ek derslik, ihtiyaç duyulan köylerde de Anaokulu yapım çalışmalarının başlayacağını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2018, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER