Muhtarlar, tesisi gezdi

Muhtarlar, tesisi gezdi

Muhtarlar, tesisi gezdi

Kdz. Ereğli’de görev yapan Mahalle ve Köy Muhtarları, ilçenin içme suyu ihtiyacını karşılayan Süleymanbeyler bölgesindeki “İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni gezdi.
Belediye Başkan Vekili Ayhan Atay, Başkan Yardımcıları Esra Alpago, Deniz Koca ve Atilla Bulak’ında hazır bulunduğu gezide, katılımda bulunan muhtarlara, suyun tesise ilk giriş yaptığı üniteden başlayarak, tesisten çıkışına kadar geçen 17 ayrı işlem, Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Koca tarafından tek tek anlatıldı.
Belediye Başkan Vekili Ayhan Atay, gezi sonrası katılımda bulunan muhtarlara teşekkür etti. Atay, muhtarlara,  “Bu konuda zaman zaman ortaya atılan söylemlere itibar edilmemesi ve çeşmelerden akan suyun gönül rahatlığı ile tüketilmesi için nasıl bir çalışma yapıldığını gördünüz. Bu tesisin varlığını ve önemini mahallelerinizde anlatmanızı istiyoruz“ dedi.
Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç da “Bugüne kadar basından takip ettiğimiz tesisi gezmemiz son derece faydalı oldu. Buradaki kapsamlı ve titiz çalışmayı gördük, içme suyunu afiyetle içtik. Gezide gördük ki bu tesis, Ereğli’nin kalbi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2018, 22:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER