MÜSİAD EREĞLİ ŞUBESİ'NDE ABDULKADİR ÇINAR GÜVEN TAZELEDİ

MÜSİAD EREĞLİ ŞUBESİ'NDE ABDULKADİR ÇINAR GÜVEN TAZELEDİ

MÜSİAD Karadeniz Ereğli Şubesi’nin 21. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirilmesinin ardından görev alan yeni yönetim ilk toplantısını yaptı. 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karadeniz Ereğli Şubesinin, 21. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 29 Mart 2021 Pazartesi günü, Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Genel Kurul sonrası göreve gelen Yönetim Kurulunda şube başkanlığına Abdulkadir Çınar tekrar seçildi.

Çınar, Genel Kurul Toplantısı hakkında bilgiler verirken şunları söyledi;

"Genel Kurul Toplantımızda dernek çalışma ve faaliyetlerimiz ile önümüzde ki dönem planladığımız faaliyetler hakkında bilgi paylaşımlarında bulunduk. Üyelerimizin görüş ve önerilerini aldık. İstanbul'da düzenlenen 18. MÜSİAD Expo Uluslararası Fuarında bölgemizi başarıyla temsil eden üyelerimiz Çınar Boru Profil, Tatmetal Çelik ve Hira Havlupan firmalarımıza, görevini devreden Yönetim Kurulu üyelerimize, şubemize 20 yıldan fazla süredir üye olan Ahmet Akın, Bilal Eren, İsmail Özdemir ve Şaban Gülhan beylere teşekkür plaketlerini verdik. Ayrıca pandemi sürecinde vefat eden kıymetli üyemiz merhum Ali Doğru beyin oğlu Oğuz Kaan Doğru’ya merhum babası adına anı plaketimizi takdim ederken, yeni üyelerimize de üyelik rozetlerini teslim ettik.

Programımıza katılım sağlayan başta Sayın Valimiz ve Genel Başkanımız olmak üzere tüm misafirlerimize buradan bizleri Genel Kurulumuzda yalnız bırakmadıkları için bir kez daha şükranlarımızı sunmak isterim.”

Genel Kurul toplantısında seçilen yeni yönetim kurulunun yapılan ilk toplantısında görev dağılımını yaptığını ifade eden Çınar şunları kaydetti:

“Yapılan görev dağılımına göre 2021-2022 yıllarında görev yapacak Yönetim Kurulumuzda,  Şube Başkanlığına Abdulkadir Çınar, Başkan Yardımcılıklarına Rafet Kılıç, Kemal Gülbay ve Fevzi Turan, Sayman Üyeliğe Mehmet Remzi Alim seçilmiş, Yönetim Kurulu üyelerimiz ise Mahmut Doğan, Özkan Malhatun, Recep Vural, Yavuz Sesli ve Zafer Sucu ile Bilal Eren, Gürhan Çalışkan, Baran Demirçin, Ahmet Ziya Yazıcı, Yunus Akay, Nurullah Özdemir, Eyüp Uludağ, Mustafa Öztürk, Aytaç Karakaya, Yaşar Utku’dan oluşmuştur.

Genel Kurul sonuçlarımızın derneğimiz ve bölgemiz adına hayırlar getirmesini temenni ederken, Kamu Yararına Çalışan Dernekler statüsünde bulunan MÜSİAD’ın Karadeniz Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu olarak, üyelerimizden ve kamuoyundan almış olduğumuz güçle, bir Sivil Toplum Kuruluşu olma bilinci ile hareket ederek vizyon ve misyonumuz doğrultusunda bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da toplumun çıkarlarını gözeterek görüş, düşünce ve önerilerimizi kamuoyuna aktarma noktasında ki hassasiyetlerimizi devam ettireceğiz. Kamuoyuna saygılarımızla arz ederim. ”

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2021, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER