Mutluluk Günü'nde kahkahaya boğuldular

Mutluluk Günü'nde kahkahaya boğuldular

Mutluluk Günü'nde kahkahaya boğuldular

TED Kdz. Ereğli Koleji’nde ‘Dünya Mutluluk GünüKahkaha Terapisi ile kutlandı!
Dünya üzerindeki insanların mutluluğu hatırlamaları ve kutlamaları için 2012 yılından itibaren kutlanan 20 Mart Dünya Mutluluk Günü, TED Kdz. Ereğli Koleji’nde Kahkaha Terapisti Eser Mutlu’nun kahkaha yogası ile renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu. TED, etkinliğin gündüz saatlerinde öğrencilerin katılımı ile akşam saatlerinde de yönetici, öğretmen ve velilerin katılımları ile gerçekleştirildiğini bildirirken şu açıklamayı yaptı:
“Etkinlik, TED Kdz. Ereğli Koleji Genel Koordinatörü Ramazan Yıldırım’ın Eser Mutlu’ya verdiği çiçek ve hediyelerle son buldu. Tüm katılımcılar büyük bir memnuniyet içerisinde salondan ayrıldılar. Etkinliği düzenleyen TED Kdz. Ereğli Koleji Okul Yöneticileri ve PDR Birimine katkılarından ötürü teşekkür ederiz.”

Eser Mutlu Kimdir?
Uzun yıllar Uluslararası Fuarlara Seyahat Organizasyonları ve Fuar Temsicilikleri yaptıktan sonra Kahkaha Yogasını başlatan Hintli tıp doktoru Madan Katariadan İsviçrede Kahkaha Yogası Eğitmeni Sertifikası alarak Türkiyeye döndü. Türkiye’de Kahkaha Yogası ile ilgili çalışmalarına başladı. Grup çalışmaları, hastalara destek tedavi amaçlı kahkaha terapileri, Kurumsal Personel Kahkaha Motivasyon Seansları yapmaktadır. Ayrıca Türkiyede ve yurt dışında uluslararası geçerliliği olan Sertifikalı Liderlik Eğitimleri vermektedir. Kongre ve konferanslarda Kahkaha Yogası, Ice Breaker Egzersizlerini ise özellikle Tıp Kongrelerinde toplantı öncesi veya ortasında havayı yumuşatmak, stres seviyesini azaltmak, enerjiyi açığa çıkarmak, öğrenmeyi desteklemek için uygulamalar yapmaktadır. Hamilelerle Kahkaha Yogası Mutlu Anne, Mutlu Bebek grup çalışmasını hem yurt dışında hem Türkiyede yürütmektedir. Gönüllü olarak Lösemili çocuklar ve aileleri için ve Başkentte Hayata Bağlanıyoruz projesi kapsamında Kanser hastaları için Kahkaha Terapileri vermektedir.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2018, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER