Nihat Hatipoğlu'na Ereğli'de yoğun ilgi

Prof.Dr. Hatipoğlu, Kdz. Ereğli’de verdiği konferansta, Peygamberimizi anlattı. İzleyenlere çiçek dağıtan, Başkan Uysal ve Prof.Dr. Hatipoğlu’na sevgi seli…Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu ile ilçe halkını buluşturdu.

Nihat Hatipoğlu'na Ereğli'de yoğun ilgi

  Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce Büyük Ereğli Anadolu Otel’de düzenlenen ‘El Metin (S.A.V)’ adlı konferansta konuşan Nihat Hatipoğlu, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) zorluklarla dolu hayatını ve güzel ahlakını anlatırken, salonu dolduranlar gözyaşlarını tutamadı.

 Hatipoğlu, son zamanlarda Türkiye’ye yönelik saldırıların arttığına dikkat çektiği konuşmasında İslamafobinin Avrupa’da giderek arttığını, zulme uğrayan mazlumların ve Müslümanların umudunun da Türkiye olduğunu söyledi.

 Hz. Muhammed (SAV)’ın güzel ahlakını tüm dünyaya anlatılması gerektiğini öne süren Hatipoğlu, yakın gelecekte Müslümanların tüm dünyaya hâkim olacağını ve adaletin, barışın ve huzurun tüm insanlığa Müslümanlar sayesinde geleceğini ifade etti.

 Konferans sonrası Başkan Uysal, Nihat Hatipoğlu ile birlikte vatandaşlara çiçek dağıtırken, hatıra fotoğrafı çekmek isteyenler de izdihama neden oldu.

 Salonu ağzına kadar dolduran vatandaşlara seslenen Başkan Uysal, Ereğli halkıyla gurur duyduğunu belirtirken, Hatipoğlu’na çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.

 

 

 

   

   

 

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 07:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER