Nuhoğlu sahil turu attı...

Nuhoğlu sahil turu attı...

Nuhoğlu sahil turu attı...

İYİ Parti Genel Başkan Yardmcısı ve Istanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu önceki gün açılışı yapılan seçim ofisini ziyaret ederek sahil bandında gerçekleştirilen seçim çalışmalarına eşlik etti.
İl Başkanı Yavuz Erkmen, İl Başkan Yardımcısı Asım Tazegül, İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu,  Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, Meclis Üyesi Adayları ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları Sahilde vatandaşlarla buluştu. 
Nuhoğlu vatandaşlara yaptığı sohbetlerde şu ifadelere yer verdi; 
"Şu anda Türkiye’de siyasi arenada yükselen trend Meral Akşener. hareketleri, tavrı ve yıldırma çabalarına karşı olan tarzıyla hepimize örnek oluyor ve herkesin sevgisini kazaniyor. Kdz. Ereğlide de Ali Beyin kendine ve ekibine olan inancı çok iyi işler yapacağınin garantisi. Inaniyorum ki Kdz. Ereğlide de her şey daha iyi olacak kendisine ekibine ve teşkilatımıza başarılar diliyorum". 
MERAL AKŞENER GELEBİLİR 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in seçim öncesinde Ereğli’ye gelmesi yönünde taleplerin olduğu hatırlatılan Nuhoğlu, yarın kendisi ile İstanbul’da görüşeceğini ve bu talebi ileteceğini söyleyerek, Akşener’in kısa zamanda ilçeye gelebileceğini işaret etti. Nuhoğlu, “Şu anda Türkiye'de siyasi arenada yükselen trend Meral Akşener. Hareketleri, tavrı ve yıldırma çabalarına karşı olan tarzıyla hepimize örnek oluyor ve herkesin sevgisini kazanıyor. Karadeniz Ereğli’de de Ali Bey’in kendine ve ekibine olan inancı çok iyi işler yapacağının garantisi. İnanıyorum ki Ereğli’de de her şey daha iyi olacak” ifadelerini kullandı. 
ALİ KAYA: “YALANLARA KİMSE ALDANMASIN” 
Belediye Başkan Adayı Ali Kaya da konuşmasında Nuhoğlu’na destek ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Seçimin kazananı İYİ Parti olacaktır. Üretilen yalanlara kimse aldanmasın, etki altında kalmasın. Bu seçimi kazanacağımın buradan sözünü veriyorum” diye konuştu. Ziyarette İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu’nun yanı sıra belediye meclis üyesi adayları ve partililer de hazır bulundu. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, partililer ile birlikte sahil ziyareti yaparak seçmenden destek istedi. 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2019, 13:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Eregliden
Eregliden - 5 yıl Önce

Ereglide akp ye hizmet eden iyi parti var genel secimlerde verdik simdi verirsem ne olayim bos oy atmak istemiyorum ereglide iyi partili arkadaslar size oy verenler akp nin ekmegine yag surmus olurlar

SIRADAKİ HABER