Numan Hoca, veda etti!..

Numan Hoca, veda etti!..

Numan Hoca, veda etti!..

Uzun yıllar süren memuriyetini Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile sonlandıran Numan Korkmaz, emekliye ayrıldı.
İlçede görev yaptığı okullarda ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde sayısız başarılara imza atan, öğrencilerinin "Numan Hoca"sı Numan Korkmaz, veda mesajında şu görüşlere yer verdi:
"Saygıdeğer mesai arkadaşlarım, değerli eğitim çalışanları,  kıymetli veliler ve sevgili öğrenciler;
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden, emekli olmam sebebiyle artık ayrılıyorum. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevime başladığım günden beri çok sevdiğim ilçemize hizmet etmekten büyük mutluluk ve onur duyduğumu öncelikle ifade etmek istiyorum.
Görev yaptığım süre içerisinde mesai arkadaşlarımla birlikte bulunduğumuz makamlarımızın hizmet makamları olduğunu, ulaşılamaz yerler olmadığını, herkesin tereddütsüz gelebildiği, kendisini rahatlıkla ifade edebildiği yerler olduğunu gösteren gayret içerisinde olduk. Sizlerin ve halkımızın bize olan inancıyla başladığımız bu görevde sosyal adalet duygusu içerisinde doğru ve güzel olan işleri yapmaya hep gayret gösterdik. Bu amaç doğrultusunda da eğitimin bireyi nitelikli hale getirme çabası olduğu düşüncesiyle başta tüm eğitim kurumlarının fiziki ve teknolojik altyapısını geliştirip nitelikli kurumlar haline getirmeye çalıştık.
Öncelikle temel stratejimiz eğitime erişim, eğitimde kalitenin artırılması ve eğitim altyapısının tamamlanması olmuştur.
Öğrencilerimizin orta öğretime ve yüksek öğretime geçiş sınavlarındaki becerilerini artırmak düşüncesiyle eğitim projeleri hazırladık ve uyguladık. Sanatın ve sporun tüm dalları en üst düzeyde desteklenerek İl ve Türkiye derecelerinin alınmasını sağladık. Ereğli'de gelinen nokta, elde edilen başarılar, bir ekip olarak çalışmanın  göstergesidir ki görev ve sorumluluklarımızı yerine getirirken bir ekip olduğumuzu hiç unutmadan fedakârlıklarda bulunduk.
Önceliğimiz her zaman geleceğimiz, ümidimiz olan çocuklarımız oldu.  'Eğitim, çocuğa sevgi ile başlar; en çok sevilen öğretmen, en çok seven öğretmendir' düşüncesini özümseyerek çalıştık.     Eğitim, uzun vadede ürün veren, zor ve bir o kadar da emek isteyen bir süreç ve bir gönül işidir. Bizler, verdiğimiz emeği hoşgörü sahibi, aydın, okumaya önem veren bir toplum ortaya çıktığında göreceğiz.
İlçemizde eğitim-öğretim hizmetlerindeki gelişim ve değişimin ve yakalanan başarının hız kesmeden sürdürüleceğine, en yakın gelecekte örnek gösterilen ilçeler arasında yerini alacağına gönülden inanmaktayım. Bu duygu ve düşüncelerle yapılanlara desteklerinizden dolayı şahsım ve kurumum adına, bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.
Sağlıkla kalın…"

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 12:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sayın hocam,
Sayın hocam, - 6 yıl Önce

Sayın hocam, kamuoyunda dile getirilen hakkinizdaki mevcut şikayet dosyaları bizi üzmektedir.

SIRADAKİ HABER