Ocakcı'dan CHP'lilere çağrı

Ocakcı'dan CHP'lilere çağrı

Ocakcı'dan CHP'lilere çağrı

Yüksek Seçim Kurulu'nun 6 Mayıs akşamı verdiği tarihî karar ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimleri'nin iptal edilerek seçimin yenilenme kararının alınması ğlke genelinde farklı tartışmaları beraberinde getirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezleri'nce olumlu bir karar olarak değerlendirilen seçim tekrarı kararı, Cumhuriyet Halk Partisi kanadında ise tepkiyle karşılandı. 

Ülkenin hemen her yerleşim biriminde olduğu gibi Karadeniz Ereğli'de de Cumhuriyet Halk Partililer Yüsek Seçim Kurulu'nun aldığı kararı hukuksuz bir karar olarak yorumladı. Yenilenecek seçimler için kenetlenme kararlılılığını ortaya koyan Cumhuriyet Halk Parti tabanında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimi için kenetlenme çağrısı yapıldı. Çağrılarda başı çeken isim ise partinin Eski İlçe Başkanlarından ve 31 Mart Yerel İdareler Seçimleri sürecinde partsinin Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adaylarından Şerif Sertan Ocakcı oldu. Parti tabanına sosyal medya hesabından seslenen Ocakcı, yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimi için ilçedeki tüm partililerin de müşahit olarak görev yapması ve İstanbu'da gerçekleştirilecek çalışmalara destek olmaları çağrısında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2019, 19:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER