OCAKCI: ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİN AYRICALIĞI OLMALI

OCAKCI: ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİN AYRICALIĞI OLMALI

OCAKCI: ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİN AYRICALIĞI OLMALI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı ile birlikte İlçedeki iki özel hastane ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şubesini ziyaret etti.
CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı ve beraberindekiler, ilk olarak özel hastaneleri ziyaret ederek, verdikleri hizmetlerden dolayı hastane yöneticilerine teşekkür ettiler. Daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen’i ziyaret eden CHP’liler, şehit yakınları ve gazilerin ayrıcalıklı olmaları gerektiğini ifade ettiler.
Ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Ocakcı, “Şehit yakınları ve gazilerin sağlık giderleri karşılanmalı, maaşları düzeltilmelidir. Şehit aileleri ve gazi hakları için CHPnin teklifi yasalaşmalı. Bu ülke uğruna canını veren şehitlerimizin ailelerine ve gazilere sahip çıkmak boynumuzun borcudur” dedi ve her zaman derneğin yanında olacaklarını ifade etti.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen de yaptıkları görevin sorumluluğunun bilincinde olduklarını ve büyük bir özveri ile görev yaptıklarını belirtti. Başkan Demirdüyen, ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı’ya ziyaretlerinde Yönetim Kurulu Üyelerinden Mürşide Ateş, Şenay İşeri, Nahide Ercan, Derya Özcan, Huri Keskin, Ahmet Yalçın, Sevdekar Aras, Uğur Likoğlu, Kadın Kolları Başkanı Zerrin Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hatice Baycık, Yasemin Gençdoğan, Canan Tüzün ve Yeşim Sude eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 08:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER