Oda Başkanı Ekşi, Son yolculuğuna uğurlandı...

Oda Başkanı Ekşi, Son yolculuğuna uğurlandı...

Oda Başkanı Ekşi, Son yolculuğuna uğurlandı...

Karadeniz Ereğli pazaryeri esnafından Mehmet Ekşi’nin kardeşi, Ereğli Belediye Meclisi Önceki Dönem Üyelerinden Fevzi Ekşi’nin amcasının oğlu Bakkallar ve Tuhafiyeciler Dernek Başkanı ve pazaryeri esnafı Remzi Ekşi son yolculuğuna uğurlandı.

8 Nisan Çarşamba günü Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Karadeniz Ereğli Bakkallar ve Tuhafiyeciler Dernek Başkanı ve pazaryeri esnafı Remzi Ekşi 9 Nisan Perşembe günü Ereğli’de son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Ekşi için öğlen namazını takip eden saatlerde Atatürk Ortaokulu bahçesinde cenaze namazı kılındı. Cenazeye katılanların koronavirüs salgınına karşı alınan sosyal mesafe kurallarına riayet ettiği gözlenen namaz öncesinde ayrıca Ereğli Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polis ve bekçiler de cenaze namazına iştirak eden vatandaşlara sosyal mesafe kurallarını hatırlattı.

Cemaatten helallik alınması sonrasında kılınan cenaze namazı sonrası merhum Ekşi şehir mezarlığında defnedildi.

Atatürk Ortaokulu bahçesinde kılınan cenaze namazında Ak Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Ak Parti önceki dönem İlçe Başkanı ve Ereğli Belediye Meclis üyesi Mustafa Kumaş, önceki dönem Belediye Meclis üyesi ve merhumun amcaoğlu Fevzi Ekşi ile ailesi ve çok sayıda seveni hazır bulundu.

Çebi Grup olarak merhum Remzi Ekşi’ye Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı dileriz.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2020, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER