Ödülünü kaymakam verdi...

"Hatalı sürücüye kırmızı düdük" kampanyası kapsamında düzenlenen yarışmada fotoğrafı ile dereceye giren 3 yaşındaki çocuğa düzenlenen törenle bisiklet hediye edildi.

Ödülünü kaymakam verdi...

İçişleri Bakanlığı'nın düzenlediği "Hatalı sürücüye kırmızı düdük" kampanyası kapsamındaki yarışmada babası tarafından çekilen fotoğrafı ile dereceye giren 3 yaşındaki çocuğa bisiklet hediye edildi.  

EMNİYET ÖNÜNDE TÖREN

Kurban Bayramı tatili öncesinde 14 Ağustos 2018'de İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Bu bayram ben de trafik polisiyim. Hatalı sürücüye kırmızı düdük" kampanyası kapsamındaki yarışmada dereceye giren 3 yaşındaki Kayra Arslan için Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlen

 "SADECE POLİSLE İDARE EDİLECEK BİR KONU DEĞİLDİR"

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, projenin oldukça önemli olduğunu belirtti, çocukların trafik eğitiminden geçirilmesi için yoğun çaba harcadıklarını söyledi. Bakanlığın, tüm çocukları trafik polisi yapma konusunda gayret gösterdiğini anlatan Çorumluoğlu, "Kampanyada çocuğumuzun fotoğrafı da en çok beğeni alanlardan bir tanesi. Aslında trafik konusu sadece polisle idare edilecek bir konu değildir. Tüm vatandaşlarımızın duyarlı olması uyarması, düzenli bir ülkede yaşamamız için olması gereken bir konudur. Avrupa'da görüyoruz, görevi olsun olmasın trafik konusunda herkes bir çaba harcıyor. İnşallah bu çocuklarımız büyüyecekler ve daha iyi bir Türkiye daha akıcı bir trafik daha az insanın öldüğü, kazanın olduğu bir Türkiye'ye çocuklarımız sayesinde kavuşacağız" dedi.

100 FOTOĞRAF ARASINA GİRDİ

Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu da çektiği görüntüleri sosyal medya üzerinden 250 kişi arasında fotoğrafı en çok beğenilen 100 kişiye bisiklet hediye edildiğini belirterek, şunları söyledi: "Twitter adresine attığı resmi en fazla beğenilen 100 kişi arasına giren 3 yaşındaki Kayra Arslan, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen bisiklet hediye edilmiştir"

Baba Ufuk Arslan da oğlunun otomobilin arka koltuğunda otururken kırmızı düdük ile çektikleri fotoğrafın en çok beğenilen fotoğraf olmasından mutluluk duyduklarını belirtti, farkındalık oluşturmak adına bu yarışmaya katıldıklarını söyledi. Daha sonra bisiklet çocuğa hediye edildi.


 

Gündem

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2018, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER