ÖĞRENCİLERDEN İDLİB GAZİLERİNE ZİYARET

ÖĞRENCİLERDEN İDLİB GAZİLERİNE ZİYARET

ÖĞRENCİLERDEN  İDLİB GAZİLERİNE ZİYARET

Karadeniz Ereğli İMBK Atatürk Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri, Suriye’nin İdlib kentinde ki hain saldırıda yaralanan Gazilere ziyarette bulundu.

İMKB Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Arslan, okulda görev yapan bazı öğretmenler ve  öğrenciler, geçtiğimiz hafta Suriye’nin idlib kentinde yaşanan saldırı olayında yaralanan askerler Uzman Çavuş Adnan Ersoy ve Uzman Çavuş Ercan Kurt’u Yazıcılar Köyü’nde bulunan evlerinde ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Okul Müdürü Hüseyin Arslan, ziyarete ilişkin duygu ve düşüncelerini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla aktardı.

Arslan şunları kaydetti:

“Bugün öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte ilçemiz yazıcılar köyünde, idlib te gazilik şerefine nail olan Adnan ve Ercan gazilerimizi ziyaret ettik.Canı pahasına vatan için mücadele eden Adnan ve Ercan gazilerimizin gözünde vatan ve şanlı bayrağımız yolunda kararlılıklarını gördük. Hiçbir hainlik ve saldırı onların içlerindeki vatan ve bayrak sevgisini dindirememiş.Sizlere minnettarlığımızı bildirmeye cümleler kafi gelmiyor.  Sizler olduğunuz sürece şanlı bayrağımız asaleti ile dalgalanırken; bizlere güven düşmana korku salmaya devam edecektir. Sizlere minnettarız.”

Ziyarette gaziler, öğrencilere askerlik tecrübeleri konusunda bilgiler aktardığı kaydedildi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2020, 22:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER