“Orası Kampüs yapılmak zorunda”

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, TSO Başkanı Arslan Keleş’e gerçekleştirdiği ziyarette, Devlet Hastanesi eski yerinin Eğitim Kampüsü yapılmak zorunda olduğunu söyledi.

“Orası Kampüs yapılmak zorunda”

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Kadın Kollarının yanı sıra bazı Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Fatih Çakır, ziyarette yaptığı konuşmasında özellikle Eğitim Kampüsü olayının üzerinde durdu.
Eski Devlet Hastanesi arsalarının mutlaka Eğitim Kampüsü yapılması gerektiğine dikkat çeken Çakır, bu karardan vazgeçmiş olmadıklarını söyledi.
TSO Başkanı Arslan Keleş de göreve geldikleri günden buyana Eğitim Kampüsü meselesini takip ettiklerini ve yapılması için mücadele verdiklerini hatırlatarak, bugün gelinen noktada hüsrana uğradıklarını ancak bunun kader olmadığını ve kaderin değiştirile bilineceğini söyledi.
AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır da bu konuda hemfikir olduklarını dile getirdi.
Çakır, daha sonra yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgilerde vererek, Armutçuk Alacaağzı ocaklarının 1 veya 2 ay içerisinde ihaleyi alan firmaya teslim edileceğini bunun da en az 1000 kişilik istihdam sağlayacağını vurguladı.
Çakır, Kdz. Ereğli’de ikili eğitimin sona ereceğini ve yakın bir zamanda tüm okulların tekli eğitime geçeceğini de sözlerine ekledi.
Yerel seçim çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Çakır, bölgedeki tüm belediyeleri AK Partili yapma çabası içerisinde olduklarına değindi.
TSO Başkanı Arslan Keleş ise Ereğli’de tüm sorunların birlik ve beraberlik içerisinde ortak akıl ile çözüme kavuşabileceğine işaret etti.
Keleş, yerel seçimlerle ilgili olarak da Kdz. Ereğli’ye en iyi kim hizmet edecekse onun seçilmesinden yana olduklarını vurguladı.
Keleş, Kdz. Ereğli Tersaneler bölgesi ile ilgili bilgiler de verdi. Tersaneler sorunu ile ilgili TOBB’de görüşmeler yaptıklarını belirten Keleş, tersanelerde tamir ve bakım yapılması gerektiğini ve bunun önünü açtıklarını vurgulayarak, ancak bunun tüm Türkiye’ye duyurulmasının şart olduğunu söyledi.
Gerçekleştirilen ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, TSO önderliğinde Turizm için komisyon oluşturulmasını da önerdi.
Keleş de bu öneriye sıcak baktı ve komisyona Alaplı’nın da alınması gerektiğini söyledi.
Arslan Keleş ve Fatih Çakır, Kdz. Ereğli’de laf değil iş üretmenin zamanı olduğuna dikkat çektiler.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2018, 19:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER