Ormanlı Beldesi; Patpat Kazası Biri ağır 5 kişi yaralandı.

Ormanlı Beldesi; Patpat Kazası Biri ağır 5 kişi yaralandı.

Ormanlı Beldesi; Patpat Kazası Biri ağır 5 kişi yaralandı.

Zonguldakın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Beldesinde tarım aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada biri ağır 5 kişi yaralandı.
Kaza, Karakavuz köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Cemil Atarın (53) kullandığı ve ‘Pat Pat diye tabir edilen tarım aracı, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi. Kazada tarım aracını kullanan Cemil Atar ile birlikte aynı aileden Seda (20), Sema (24), İsmail (12) ve Sevim Atar (47) yaralandı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Sema Atar durumunun ağır olması nedeniyle ambulansla Düzce Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Kazayı duyarak hastaneye gelen yaralıların yakınları ise gözyaşlarına hakim olamadı. Kdz. Ereğli Cumhuriyet Savcılığı kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

haber

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2017, 06:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
isimsiz
isimsiz - 7 yıl Önce

Bu motorlu araçlara kullanım açısından sırlandırma getirilmeli.Ben hususi araçla çift sürmeyi deneyen birini hiç duymadım

SIRADAKİ HABER