ORMANLI BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

ORMANLI BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Karadeniz Ereğli’ye bağlı Ormanlı beldesinde, Belediyesi Merkez mahallesinde yaklaşık 3 kilometrelik asfalt döküldüğü bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, gazetecilere açıklamasında, beldede bozuk olan yollarda asfalt çalışmalarına başladıklarını söyledi. Bu yıl asfalt çalışmasının ilkini Merkez mahallesi ile Ormanlı Köyü arasında yapmaya başladıklarını anlatan Başol şöyle dedi:
Ormanlı Merkez Mahallesi (Şaban Köyü mevkii) Rasim Yılmaz Sokak ve Ormanlı köyü arasına 3 kilometrelik yola asfalt çalışmalarımız başlamıştır. Bu bölgeye toplamda 150 ton asfalt döktük. Beldemizde ki bozuk olan yollarda asfalt çalışmalarımız devam edecek. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Ormanlı’nın gelişmesi, kalkınması ve daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için elimizdeki imkanlar nispetinde çalışıyoruz. Tüm çalışmalarımız daha mutlu bir Ormanlı oluşturmak. Çalışmalarımız yaz ayı boyunda diğer mahalle ve sokaklarımızda da devam edecek. Yapılan çalışmaların Beldemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2020, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER