ORMANLI'DA ”İYİ“ DESTEK

ORMANLI'DA ”İYİ“ DESTEK

ORMANLI'DA ”İYİ“ DESTEK

İYİ Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, ilçe yöneticileri, İl Genel Meclis Üyesi adayları ile Ormanlı Beldesi'nde seçim ittifakı yaptıkları CHP adayı Ayhan Turan ve ekibine destek ziyaretleri gerçekleştirdi.
Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden, beldenin sorunlarının çözümü noktasında ittifak yaptıkları CHP adayı Ayhan Turan ve ekibine destek isteyen Balbaloğlu, Ormanlı'da yeni bir dönemin başlaması gerektiğine vurgu yaptı.
İYİ Parti'nin İl Genel Meclis Üyesi adaylarına da destek isteyen Balbaloğlu, ziyaretlerin ardından şu açıklamayı yaptı:
"Kısa bir sürede adaylarımızı belirledik. İttifakı sorunsuz yaptığımız yerlerden olan Ormanlı'da da CHP adayının yanındayız ve İYİ'ler olarak destekçileriyiz. Esnafımız ve vatandaşlarımız ile sohbet ettik, çalışmalarımıza ilişkin bilgiler verdik, taleplerini ve düşüncelerini dinledik. Gördüğümüz ilgiden memnunuz, vatandaşlarımızda bir değişim isteği yeni bir sürecin başlaması gerektiği yönünde söylemleri var. Köylerimizde özellikle de ekonomik anlamda sorunlar var. Pek çok aile çocuğunu kendi yeri yurdunda iş bulamadığı için gurbete göndermek zorunda kalmış. İnşallah yeni bir süreci hep birlikte başlatacağız"
CHP Ormanlı Belde Başkanı Ayhan Turan da İYİ Parti heyetine desteklerinden ötürü teşekkür etti.
İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi adayı Sinan Durdu da bölgenin önemli geçim kaynaklarından biri olan tarımın daha aktif yapılması, atıl vaziyetteki alanların ekonomiye kazandırılması için çalışma sürdüreceklerini, köylerde yıllardır yapılamayan hizmetleri buluşturmak için çaba harcayacaklarına değindi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 08:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
ormanlı67
ormanlı67 - 5 yıl Önce

ormanlı da yanlış aday çıktı chp den kazım candan cıksaydı silip süpürürdü ormanlıyı

cewo tur
cewo tur - 5 yıl Önce

Secim zamanı gelmenin sayfasını millet tarihe gömdü bile

SIRADAKİ HABER