Ormanlı'dan Mehmetçiğe Fındık desteği

Ormanlı'dan Mehmetçiğe Fındık desteği

Ormanlı'dan Mehmetçiğe Fındık desteği

Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, bölgede faaliyet gösteren fındık tüccarları ve belediye iş birliğinde hazırlanan 350 kilo kavrulmuş fındığı Afrin’de Zeytindalı operasyonunu yürüten Mehmetçiğe yollanacağını belirtti. 1 kilo halinde paketlenmiş fındıkların Cuma günü yola çıkacağına dikkat çeken Başkan Başol, aksilik olmazsa eğer kendisinin de Hatay’a giderek bizzat dağıtıma katılacağını belirtti. Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol açıklamasında, “Mesele aslında fındık değil. Biz manevi olarak, Ormanlı olarak, Ereğli olarak askerimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Tabi bu arada bölgemizin milli gelir kaynakları arasında yer alan ve tarım üretimi olan fındık olduğu için 5 esnafımız ve fındık fabrikamızın ortaklaşa yapmış olduğu bu organizasyon için çalışmaları başlattık” dedi.
“AKSİLİK OLMAZSA HATAY’A GİDECEĞİM”
Birer kilo halinde paketledikleri fındıkları Hatay’da askelere bizzat dağıtmak istediklerini dile getiren Başkan Başol açıklamasında, “Fındıklarımız hazırlandı Cuma günü yola çıkaracağız. Bizzat kendimiz Hatay’da sınırda dağıtım yapmak istiyoruz. 1 kilo ağırlığında kavrulmuş toplamda 350 kilo fındık göndermeyi planlıyoruz. Ereğli muhtarlar derneği bir çalışma yapıyor bizde onlarla beraber kafile halinde gitmeyi planlıyoruz” dedi.
“BİZ BAŞKA MİLLETE BENZEMEYİZ”
Mehmetçiğin manevi olarak yanında yer almak istediklerine vurgu yapan Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, “ Biz başka ülkeye başka milletlere benzemeyiz. Bizim Osmanlı’dan geçmişten gelen bir Türklük gurur ve şuurumuz var. Orada ki askerlerimizi akşam televizyonlardan izlerken duygulanıyoruz. Bizde o duyguları paylaşmak istedik. Mesele aslında fındık değil. Biz manevi olarak, Ormanlı olarak, Ereğli olarak askerimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Tabi bu arada bölgemizin milli gelir kaynakları arasında yer alan ve tarım üretimi olan fındık olduğu için 5 esnafımız ve fındık fabrikamızın ortaklaşa yapmış olduğu bu organizasyon için çalışmaları başlattık. Manevi olarak destek olmak için Hatay’a gideceğiz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 09:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Burhancumalı
Burhancumalı - 6 yıl Önce

Helal olsun sayın başkanım Bayram Başol ve emeği geçenler.Bölgeye yaraşır bir düşünce yapmışsınız FINDIK.Askerimize enerji ve güç kaynağı.işte ZONGULDAK işte KDZ EREĞLİ işte ORMANLI BELEDİYESİ.67

SIRADAKİ HABER