OTOMOBİL KÖPRÜNÜN KORKULUKLARINA SAPLANDI

OTOMOBİL KÖPRÜNÜN KORKULUKLARINA SAPLANDI

Kdz. Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil köprünün korkuluklarına saplandı. Kazada bir kişi yaralanırken, yaralı 112 ekipleri tarafından devlet hastanesine kaldırıldı. Kazada yaşana sürücü polemiği ise yaralının oğlunun itiraf etmesi ile çözüldü.

Kaza saat 17.00 sıralarında ilçeye bağlı Kepez Mahallesi Noyan Aydın Sokak Dağ evleri mevkide meydana geldi. İddiaya göre 01 EIF 37 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu köprü korkuluklarına çarparak durabildi. Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan Satılmış S. ye yaptığı ilk müdahalenin ardından Devlet Hastanesine kaldırdı.

Yaralı ambulans ile hastaneye kaldırılırken, kazada sürücü olduğunu iddia eden Ferhat O. Aracı kendisinin kullandığını iddia etti. Ancak sürücünün araçtan inmeyen Muammer Ç. Olduğunun görgü şahitleri ve gazeteciler tarafından söylenmesi üzerine polemik yaşandı. Olay anında kaza yerinde olan Satılmış S. nin oğlu, Muammer Ç. Yi uzaklaştırdıktan sonra yeniden kaza yerine geri geldi. Polislerin ısrarlı soruları ve görüntülerine gazetecilerde olduğunun söylenmesi üzerine Satılmış S. nin oğlu sürücünün Muammer Ç. Olduğunu polislere söyledi. Kazadan sonra evine giden ve alkollü olduğu iddia edilen Muammer Ç. Nin evinden alınarak ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüleceği öğrenildi. Kaza ile ilgili gerekli tutanaklar hazırlanırken, araç sürücüsü Muammer Ç. Yaralı Satılmış S. ye sokağa çıkma yasağını ihlal ettikleri gerekçesi ile de tutanak tutulduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2021, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER