ÖZBAKIR EREĞLİ'DE

ÖZBAKIR EREĞLİ'DE

ÖZBAKIR EREĞLİ'DE

AK Parti MDK Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır,  bir dizi ziyaret için geldiği Kdz. Ereğlide önemli açıklamalarda bulundu.

TBMM’sinin tatile girmesinin ardından seçim bölgesi Zonguldak’ta halkla bir araya gelen Özbakır’ın dünkü durağı Kdz. Ereğli İlçesi oldu.

Beraberinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ile AK Parti Kdz. Ereğli ilçe başkanlığına gelen Özbakır’ı burada kalabalık bir partili gurubu karşıladı.

Özbakır partide yaptığı açıklamasında Yoğun bir meclis gündeminin ardından seçim bölgesine geldiklerini belirterek,  şunları söyledi:

“Yoğun bir trafik gerçekleştirdik. Meclisten önemli maddeleri çıkararak,  kanunlaştırdık ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı sonrasında resmi gazetede yayınlandı.  Endüstriyel sanayinin gelişmesi adına kıyı kanunlarında Zonguldak ve Trabzon için özel maddeler çıktı.  Bu kanunlara emek verdik ön ayak olduk.

Gerek fındık konusunda gerekse hukukçular olarak Tarım bakanımızla olsun, Adalet bakanımız ile olsun bir araya gelerek sorunlarımızı ilk elden anlatma fırsatı bulduk.  

Zonguldak’ta 25 Bin 500 ton fındık üretimimiz var. Bu fındık üretimi konusunda önemli aşamalar kat ettik.  Şimdi fındığın değerinin düşmemesi için çalışıyoruz.  Sayın Bakanımız sağ olsun bir hafta geçmeden görevinin üzerinden hemen bizlerle bir araya geldi.  Taktir ediyorum kendisini.

Aynı zamanda Erdemir ve tersaneler konusunda attığımız adımlar var. Özel bir kanun çıkardık. Denizi doldurarak yeni alanlar kazandıracağız. Bunlar kolay olmadı. Filyos projesi malumunuz müthiş ilerliyor.  Önemli aşamalar kat ettik. Çaycuma’da ve Filyos’ta yaptığımız çalışmalarla önemli yatırımların önü açılacak. Zonguldak güzel hizmetlerin gerçekleşeceği bir şehir olmaya devam edecek.” Dedi.

Çaturoğlu ve Uysal’ın birer konuşma yaptığı toplantı daha sonra Kdz.  Ereğli Belediyesi ile Ereğli TSO’ya gerçekleşen ziyaretlerle sürdü.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER