Özbakır ve Uysal'dan projelere yakın takip

Uysal istedi, Özbakır bastırdı,Ereğli yatırımı kaptı!…

Özbakır ve Uysal'dan projelere yakın takip

Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ile Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bölge için hayati önem taşıyan projelerle ilgili olarak Ankara’da iki ayrı bakanlığa ziyaretlerde bulunarak, çalışmaları yakın takip altına aldılar.
Yürütülen projelerle ilgili olarak Çevre ve şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’a ve Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi’ye gerçekleştirilen ziyaretlerde projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretler kapsamında ilk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nı ziyaret eden Milletvekili Özbakır ve Başkan Uysal, Ereğli’nin Kırmacı Mahallesi sınırlarında düşünülen Katı Atık Rehabilitasyon Tesisi ve yanı sıra çöp aracı takipleri projesi hakkında Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ile görüştüler. Proje hakkındaki çalışmalar ile karşılıklı fikir alışverişi yapıldığı ve projenin gerçekleştirilmesi ile Ereğli’ye önemli bir yatırım daha sağlanacağı vurgulandı.
Akabinde, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi’ye gerçekleştirilen ziyarette ise; köprü ve dere ıslahları ile ilgili konular masaya yatırıldı.
Ereğli İlçesi sınırları içerisinde yer alan ve bölgenin en önemli ırmaklarından biri olan Gülüç Irmağı’nın ıslahı ile ilgili olarak Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü tarafından projesinin tamamlandığı, ve proje kapsamında yer alan taşıt geçiş köprüsü ise ilçemiz için büyük önem taşıdığı, Bakan Yardımcısına aktarıldı.
Her yağış döneminde sanayi tesislerinin ve 3 mahalle halkının yer aldığı alanda sel felaketi yaşanmakta ve maddi manevi büyük kayıplar oluşturduğunun ve projenin bölge için ne kadar önem arz ettiği vurgulandı.
Bakanlıklara aktarılan projeler ile ilgili olumlu dönüşler alındığı ve ilgili makamların konular üzerinde hassasiyetle durdukları edinilen bilgiler arasında.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 15:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
emre
emre - 6 yıl Önce

sayın vekılım başkanımıza sahıp çıkın onu fetocular kumpas kurmakııyorlar.sizi sevıyrz sayın vekılım.başkanımızıda sevıyrz.

KANDEMİR
KANDEMİR - 6 yıl Önce

şimdi FATİHCİK GÖRMESIN ÇOK KIZAR ÇOKKK.AMA BILMIYORKI BAŞINA NELER GELCEK NELER

MEHMET
MEHMET - 6 yıl Önce

HELAL SANA VEKİLİM DURMAK YOK EREĞLİYE YATIRAM DEVAM..KISKANAN KÖPEKLER ÇATLASIN .

hasan
hasan - 6 yıl Önce

başkana sahip çıkın sayın vekilim..hizmet için koşturuyor elinden geleni yapıyor.eksikleri yokmu var.en önemlisi kadrolaşma..belediyede hala chp nin borusu ötüyo.bu olmamalı...zaten bu şehri 40 sene chp yönetti..partiye küfür edenler, reise alerjisi olanlar,araç taşlayanlar dolu belediyede..

SIRADAKİ HABER