Özdemir Dualarla Uğurlandı...

Özdemir Dualarla Uğurlandı...

Özdemir Dualarla Uğurlandı...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinin tanınmış esnaflarından Şadi Elektronik’in sahibi ,Murat Özdemir’in babası Şadi Özdemir son yolculuğuna Dualarla uğurlandı.

Merhum Özdemir’in cenazesi 30 Aralık Cumartesi günü öğle namazına müteakip Bozhane Camiinde kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

Merhum Özdemir’in cenazesinde iş ve siyaset dünyası bir araya geldi. Cenazeye, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, Belediye Meclis Üyeleri, Önceki dönem Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Önceki Dönem Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Sekreteri Sevdekar Aras ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve Yönetim Kurul Üyeleri, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Arslan Keleş, Echomar/Fizyon Hastaneleri Genel Müdürü Kaya Karatepe, Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Dernek Başkanı Tarkan Adik ve üyelerin yanı sıra çok sayıda iş adamı ve aile dostları katıldı.

Gündem Gazetesi olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2017, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER