Özkök: “Ereğli CHP’li Belediye’yi özlüyor”

CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan aday adayı Emin Semih Özkök partisinin İlçe Başkanlığı önünde düzenlediği adaylık açıklaması töreninde, Ereğli’nin CHP’li Belediye’yi özlediğini söyledi.

Özkök: “Ereğli CHP’li Belediye’yi özlüyor”


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 2004 yılı Ereğli Belediye Başkanı adayı olan ancak Halil Posbıyık karşısında seçimleri büyük bir farkla kaybeden Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) Emin Semih Özkök, partisinin İlçe Başkanlığı önünde tören düzenledi.
Yaklaşık 150 kişinin katıldığı törende konuşan Emin Semih Özkök, Ereğli’nin CHP’li belediyeyi özlediğini söyleyen Özkök, hayalinin tüm Türkiye’de ki belediyeleri partisinin alması olduğunu vurguladı ve şöylededi: "Tek vazgeçemediğim kavuşmaya can attığım,bir büyük hayalim var,Türkiye'de 1317 Belediye var,28 Ekim 2023 günü saat:10'da yani Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yıldönümü ilk etkinliklerinden olan çelenk sunma törenlerinde Türkiyedeki 1317  alanda Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı istiyorum,Başka hiç bir hayalim yok…”
Belediye Başkanı olduktan sonra da aynı Semih Özkök olacağını ve hiç değişmeyeceğini söyleyen Özkök, belkide dostlarının kendisini hiç göremeyeceğini, çalışan insanın ortalarda görünemeyeceğini ifade etti.
CHP’nin diğer aday adaylarından Erol Çivici’nin de katıldığı törende konuşan Semih Özkök, 5 aday adayından birinin aday olacağını, ancak aday olamayanlarında adaymış gibi çalışması gerektiğine işaret etti.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2018, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER