Özkök, Genel Merkez yönetimine seçildi

Özkök, Genel Merkez yönetimine seçildi

Özkök, Genel Merkez yönetimine seçildi

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkezinin 15. Olağan Kongresi, 28-29 Temmuz tarihlerinde Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kongreye Karadeniz Ereğli'den 4 üst kurul delegesi katılım sağladı. 
Kongre ile ilgili açıklama yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Arslan, “Bu kongremiz, bugüne kadar olan olağan kongrelerimizden farklı ve önemli bir kongre idi” dedi.
Arslan, açıklamasında şunları kaydetti:
“Atatükçü Düşünce Derneğinin Olağan kongresinde, Türkiye’ye yön veren, Atatürkün ışıgında aydınlık yarınların, laik Cumhuriyetin, laik eğitim sisteminin ve Ülkemiz geleceğinin konuşulduğu, tam bağımsız Türkiye  Cumhuriyetinin bekçileri ve Mustafa Kemal’in Askerleri arasında Kdz. Ereğli’yi temsil etmenin gururu ve onurunu yaşadık.
Bu kongremiz bu güne kadar olan olağan kongrelerimizden farklı ve önemli bir kongre idi. Çünkü 24 Haziran genel seçimlerinden sonra ülkemizdeki dönüşüm ve değişim bu kongremizi daha da önemli bir hale getirdi. Bizler biliyorduk ki Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Kurultayda söyledikleri ve ülkemiz adına kurultayda söyleyecekleri çok önemli ve anlamlı idi. Ve toplumumuzun ülkemizdeki dönüşüme paralel olarak Atatükçü Düşünce Derneğini daha etkin, daha cesur ve aydınlık günlerin habercisi olma yolundaki beklentisini  1919 ruhuyla hareket edeceğini vurgulayan Süheyl Batum ve ekibi kongremizde yeni yönetim kurulunu belirlemek üzere seçilmişlerdir. Kendilerine başarılar diliyoruz. Ayrıca bu değişim ekibinin kadrosunda Eski Başkanlarımızdan Emin Semih Özkök  Beyefendinin olması bizleri şube olarak gururlandırmış ve mutlu etmiştir. Şubemizin her kademesinde görev yapmış ve her etkinliğinde gönülden katkı sunmuş Semih beye yeni görevinde başarılar diler, tebrik eder, Ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını dilerim.
Bilinmesini isteriz ki Atamızın emanet ettiği bağımsız, laik, halkçı, özgür Türkiye Cumhuriyetini tekrar inşa etmek için hep beraber el ele ve gönül gönüle yılmadan mücadele ederek çok çalışma mecburiteyimiz vardır. Bu bağlamda Atatükçü düşünen her yurttaşımızı  derneğimize üye olmaya ve katkı sunmaya bekliyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2018, 00:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER