Panel öncesi Çorumluoğlu'nu ziyaret ettiler...

Panel öncesi Çorumluoğlu'nu ziyaret ettiler...

Panel öncesi Çorumluoğlu'nu ziyaret ettiler...

Türkiye Soroptimist Kulubü genel ve yerel yöneticileri Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu (TSKF) Yönetim Kurulu Başkanı Nur Velidedeoğlu Kavuncu ve Başkan Yardımcısı Nur Özdil, beraberinde
Kdz.Eregli Soroptimist Kulübü Başkanı Gülberk Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’n ziyaret gerçekleştirdiler.
Görüşmeyi gazetemize değerlendiren Gülberk Yalçın, 11 Mart Çarşamba günü gerçekleştirilecek “Görün Bizi” Projesinin Tanıtım ve Panel programı öncesi, Kaymakam Çorumluoğlu ile görüş alışverişinde bulunmak ve nezaket amaçlı ziyaret olduğunu belirtti.

“GÖRÜN BİZİ PROJESİ” TANITIM VE PANEL PROGRAMI YARIN BAŞLIYOR
Bilindiği gibi; Kamu ve STK işbirliği ile 11 Mart 2020 Çarşamba günü Kdz. Ereğli  Belediyesi AKM Nikah Salonunda saat 10.00-12.30 arasında “Görün Bizi Projesi” kapsamında düzenlenecek panelde, Türkiye’deki “kız çocuklarının erken evlendirilmesi” sorununa dikkat çekilmesi ve toplumsal farkındalık sağlanması hedefleniyor.
 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2020, 21:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER