PARAVOLLEY TAKIMI OYUNCULARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

PARAVOLLEY TAKIMI OYUNCULARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Karadeniz Ereğli Belediyesi paravolley (Oturarak Voleybol) takımı sporcuları ile antrenörüne, birer Cumhuriyet Altını hediyeleri teslim edildi.

Kdz. Ereğli Belediyesi Basın Danışmanlığından edinilen bilgilere göre, Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Belediye Plaj Tesislerindeki Musa’nın Yeri Restoran’da takımın elde ettiği başarı kadar ödüllendirilmelerinin de önemli olduğunu belirtti.

Karadeniz Ereğli Paravolley Takımının başarı çıtasını yüksek tuttuğunu belirten Çorumluoğlu, şunları kaydetti:

“Bundan sonra da çıtayı aynı seviyede tutmak için, çok çalışmamız gerekir. Başarıyı ödüllendirmek ayrı bir güzel olaydır. Ereğli Belediye Başkanımızı ve Meclis üyelerimizi bu güzel çalışmasından dolayı kutluyorum. Sizin başarınızı fark etmişler ve takdir etmişler. Hediyeler semboliktir. Ereğli halkının kalben sizi desteklemesi en büyük ve güzel hediyedir. Tüm sporcularımızı kutluyorum.”

"EREĞLİ HALKI ŞAMPİYONLUK BEKLİYOR"

Aynı zamanda kulüp başkanlığını yürüten Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da, takımın Türkiye Kupası ve Liglerde elde ettiği şampiyonluklarla gururlandıklarını savunarak, şöyle dedi:

 “Türkiye’de elde edilen şampiyonlukların ardından bu yıl Avrupa Şampiyonasına gidecektiniz ama Coronavirüs Pandemisi nedeniyle organizasyonlar iptal oldu. Sizi başarıdan başarıya koşturan yönetici, teknik adam ve antrenörlerimizi, sporcularımızı tek tek kutluyorum. Allah yolunuzu açık etsin. Hedefi olmayan insanları hiç sevmem. Her zaman bir hedefiniz olmalı. Öğrencilikte, askerlikte, siyasette, ticarette, sporda. Türkiye’de siz bize şampiyonluklar gösterdiniz. Şimdi Ereğli halkı sizden Avrupa’da şampiyonluklar bekliyor.”

Posbıyık, kulüp bünyesinde yakın zamanda Kadın Paravolley Takımının da kurulacağını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Hüseyin Sami Uyar ve Belediye Başkanı Posbıyık tarafından; Ereğli Belediye Meclisinde alınan karar doğrultusunda belirlenen birir Cumhuriyet Altını, sporcular ve teknik kadroya teslim edildi.

Etkinliğe İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Keleş, karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve bazı Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.

İŞTE BAŞARILAR

Bedensel Engellilere voleybol Federasyonu

2018-2019 yılında Türkiye Kupası

2018-2019 sezonu Türkiye Lig Şampiyonluğu

Kulüp olarak 4 sezondur yapılan liglerde

2 Türkiye kupası

2 Lig şampiyonluğu

2019- 2020 Sezonunu yenilgisiz set vermeden lider bitirdi.

ParaVolley Milli takımında kulüp bünyesinden 6 sporcu ve 1 antrenör bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2020, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER