Pazar esnafından Uysal'a teşekkür...

Pazar esnafından Uysal’a teşekkür...

Pazar esnafından Uysal'a teşekkür...

Yerinde rehabilitasyon çalışmalarıyla yenilenen pazar yerinde esnafla görüşen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a pazarcı esnafından teşekkür geldi. 3. Etap çalışmaların başladığını duyuran Başkan Uysal’a esnaflar, “Allah sizi başımızdan eksik etmesin” dediler.

  1. etap çalışmalarının başladığı merkez Pazaryeri esnafı ile dün belediyede toplantı yaparak güne başlayan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, akşam saatlerinde de Pazaryerine giderek yerinde incelemeler yaptı.

Mevcut dükkânların çatı değişimi, çıkmaların geri çekilmesi ve bu uygulama ile vatandaşların daha rahat yürüyebileceği alanların genişlemesi ve yaya yürüme koridorlarının oluşmasına ilişkin esnaflarla görüşen Uysal, incelemesi sırasında alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

Pazar yerinde 3.etap çalışmalarının başladığını söyleyen Başkan Uysal, ‘Çıkmalar geri çekilerek pazar yerine alışverişe gelen vatandaşımızın daha rahat yürüyebileceği bir şekilde koridor oluşacak. Bu konuda duyarlılıklarından dolayı esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte ilçemize yakışacak bir pazaryeri şekilleniyor. Çalışmalar bittiğinde alana araç girişlerine izin verilmeyecek” dedi.

Yerlerinden edilmeden, yerinde rehabilitasyon çalışması ile yenilenen Pazar yerindeki çalışmalardan mutlu olduklarını belirten pazarcı esnafı Başkan Uysal’a teşekkür ederek; “Allah sizi başımızdan eksik etmesin” dediler.

Uysal’ın Pazaryeri incelemelerinde Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago ve Hüseyin Ağlar ile ilgili daire müdürleri de yer aldı. 

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2017, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER