Pazarcılar Odası kongresini yaptı

Pazarcılar Odası kongresini yaptı

Pazarcılar Odası kongresini yaptı

Karadeniz Ereğli Pazarcılar ve Tekel Bayileri Esnaf Odasının 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı, ilçedeki bir düğün salonunda gerçekleştiriliyor. Kongre öncesinde oda üyeleri salona gelmeye başlarken, bakanlık yetkilileri de ön çalışmalarını yapmaya başladı. Mevcut Başkan Fehmi Taşkın dışında aday olmadığı öğrenilen kongreye katılımın yoğun olması bekleniyor.
Kongreye Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, ilçedeki oda başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve Pazarcılar Odasına üye çok sayıda esnaf katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede, faaliyet raporları okunarak oy birliği ile kabul edildi.

Kongrede konuşan Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,

pazarcı esnafının sürekli yanında olduğunu belirterek, belediyeye iletilen sıkıntıları anında gündemlerine aldıklarını ve gereğini yaptıklarını söyledi. Başkan Uysal, kongre sonucuna göreve seçilecek yöneticilere başarılar dileyerek, kongrenin Ereğli, Zonguldak ve ülkeye hayırlı olmasını temenni etti.

 

Kongrede bir teşekkür konuşması yapan Karadeniz Ereğli Pazarcılar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Fehmi Taşkın, Afrinde görev yapan Mehmetçiğe başarı, şehitlere Allahtan rahmet diledi. Kongreye katılan üyelere teşekkür eden Taşkın, kongrenin Ereğliye hayırlı olmasını temenni etti.

Tek liste ile gidilen kongrede Fehmi Taşkın başkanlığında yönetim kuruluna giren isimler şunlar oldu: Adem Baş, Yusuf Danışmaz, Ömer Demir, Muhuttin Başol, Mahmut Öztürk, Mustafa Derya. Denetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Fatih Danışmaz, Mustafa Dokur, Ali Özyiğit.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2018, 08:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER