Pazarcılar Odası'ndan 'Korona' çağrısı!

Kdz.Ereğli Pazarcılar Odası Başkanı Fehmi Taşkın, ilçe halkının fahiş fiyatla sebze ve meyve almaması için Kdz.Ereğli Kaymakamlığı tarafından 40 oda üyesine satış yapma hakkı tanındığını duyurdu.

Pazarcılar Odası'ndan 'Korona' çağrısı!

Kdz.Ereğli'de Covid-19 salgını nedeniyle bir süre önce kapatılan pazaryeri sonrası fırsatçı bazı marketler tarafından fahiş fiyatlarla satılmaya başlanan sebze ve meyve nedeniyle isyan eden vatandaşa sevindirici haber Kdz.Ereğli Pazarcılar Odası Başkanı Fehmi Taşkın'dan geldi..

Taşkın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında Kdz.Ereğli Kaymakamlığı ile yaptıkları ortak proje ile 40 pazarcı esnafına satış görevlisi kartı çıkardıklarını ve bu esnafların kendi araçlarıyla Ereğli'de satış yapabileceklerini belirtti.

Ereğli vatandaşlarada çağrı yapan Taşkın: "Ereğlili vatandaşlarımız satış temsilcilerinden güvenle alışveriş yapabilirler", dedi..

Bu esnaflarımız pazar fiyatına mal satacaklardır. Şikayeti olanlar 0532 412 19 11 numaralı cep telefonumdan benimle iletişime geçebilir. Vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz"

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2020, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER