POLİS MEMURU DÖNMEZ'İN CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

POLİS MEMURU DÖNMEZ'İN CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğü personellerinden olan ve Koronavirüs salgınında hayatını kaybeden Polis memuru Mustafa Dönmez’in cenaze programı belli oldu.

Ereğli’ de yakalandığı Koronavirüs salgınında tedavi gördüğü Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybeden Polis Memuru Mustafa Dönmez’in cenaze programı belli oldu. Bugün akşam saatlerinde BEÜ hastanesinden alınan Mustafa Dönmez’in cenazesi Ereğlİ Devlet hastanesi morguna getirildi.

Mustafa Dönmez için ilk tören 19 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 10.45’ de ilçe emniyet müdürlüğü önünde gerçekleştirilecek. Emniyet Müdürlüğü önünde alınan Helalliğin ardından cenaze Alaplı’daki evine getirilecek. Burada alınacak Helalliğin ardından Mustafa Dönmez’in cenaze namazı Alaplı Çağlayan Camisinde kılınacak. Mustafa Dönmez son yolculuğuna Çatak köyü aile mezarlığında uğurlanacak.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2021, 17:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Filiz AKBIYIK
Filiz AKBIYIK - 3 yıl Önce

Üzüldüm ...Degerli insan nurlar içinde uyusun sevenlerine sabırlar versin rabbim...

Sezer
Sezer - 3 yıl Önce

Ne günahı vardı polis memuru nun ailesi nin onun bunun sorumsuz larin yüzüne oluyor oturun evinizde uyun kuralara canlar yanmasın

SIRADAKİ HABER