Polise teslim oldu. Gündem'e konuştu...

16 yaşındaki kız çocuğunu darp ettiği iddia edilen Kenan B, Gündem Gazetesine konuştu. Cumhuriyet Savcılığa teslim olan şahıs. "Ben karıncayı bile incitmem pişmanın. Kamuoyundan özür diliyorum" dedi.

Polise teslim oldu. Gündem'e konuştu...
Özel Halk Otobüsünde yaşanan darp olayının başaktörü Kenan B, Gündem Gazetesine konuştu. Cumhuriyet Savcılığa teslim olan  şahıs. Ben karıncayı bile incitmem pişmanın. İki kız üzerime yürüdü dedi.
Yayın Yönetmenimiz Yasin Ören’i arayan olay adam, Cumhuriyet Savcılığa giderek ifade verdiğini ve Polise teslim olduğunu söyledi. 
Kayınbiraderi E.Snin. “Kendi ellerimle polise teslim edeceğim. Eniştem eşi ve çocukları ile birlikte otobüsteydi. Kötü bir niyeti yoktu” demesi üzerine bir açıklamada, darp olayını gerçekleştiren Kenan B.den geldi.  
Kayınbraderi E.Knin ardından  Kenan B.de kamuyoundan özür diledi. 
Kenan B. Karıncaya bile basmam, sinirime yenik düştüm. Üzerime yürüdü iki kız, bende erkeklik gururum ile kendimi savundum. Şimdi Cumhuriyet savcılığına geldim, ordandan Polis merkezine götürüyorlar. Böyle bir olayın yaşanmasını istemezdim. Kamuoyundan özür diliyorum. şeklinde konuştu. 
Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2017, 16:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ibrahim turan AKAR
Ibrahim turan AKAR - 7 yıl Önce

Hiç kimse kimsenin hayatına müdahale edemez birde çoçuksa son pişmanlık fayda etmez hiç kimse haddini açmasın çocuk darp etmeyi marifet sanıyorlar galıiba ALLAH ıslah etsin böyle zihniyet taşıyanları

SIRADAKİ HABER