Posbıyık'a ziyaretçi akını

Posbıyık'a ziyaretçi akını

Posbıyık'a ziyaretçi akını

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın ofisine ziyaretçi akını devam ediyor. 
Bugün de Kışla Mahallesi, Bağlık Mahallesi, Kirmanlı Mahallesi ve Kepez Mahallesi sakinleri Posbıyık’ı ofisinde ziyaret ettiler.
 ‘Başkanım sizle daha erken kucaklaşabilmek için hep beraber buraya geldik. Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Hep beraber çalışarak bu seçimi alacağız başkanım.’ diyen mahalle sakinleri CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın her zaman yanında olduklarını belirttiler. Mahalle sakinlerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Halil Posbıyık ‘Ereğli halkına meftunum. Seviyorum. Aşığım Ereğli halkına.’ şeklinde konuşarak sözlerine devam eden Posbıyık; “Aday ol diye bütün partilerden yani parti ayrımı yok ama AK Partili, MHP’li yolumuzu kesip Ereğli’yi gel düzelt dediler. Bizde Belediye Başkanlığına soyunduk. Ben halkın adayıyım. AK Partili, MHP’li, CHP’li hepsinin adayıyım. Onların sayesinde bunu samimimiyetimle ve yüreğimle söylüyorum  bunun için aday oldum. Ereğli halkı çok ısrar etti Ereğli’yi düzelt diye. Bende maddi durumu iyi olmayan bir ailenin çocuğuydum. Ailemi tanırsınız birçoğunuz. Onlar beni zorluk içerisinde büyüttüler. Beni Ereğli halkı çok iyi bir yere getirdi. Allah razı olsun. Bu insanlara karşı bir vefa borcum olduğuna inandığım için, bu vefa borcumu ödemek için Ereğli’ye hizmet etmem ve gelecek nesillerimiz, çocuklarımızın iyi bir ortamda yaşamasını temin etmek için tekrar adaylığımı koydum. Canla başla uğraşıyorum. Hayatı biliyorum, Ereğli’yi biliyorum, Ereğli halkını seviyorum. Ereğli halkına meftunum, seviyorum, Aşığım Ereğli halkına. Burada yaşayan, Ereğli’de yaşayan insanlara yardımcı olmak istiyorum.” ifadelerine yer verdi.
Mahalle sakinleri, Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık’a, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde destek vereceklerini ifade ederek “Başkanım sizle daha erken kucaklaşabilmek için hep beraber buraya geldik. Her zaman arkanızdayız ve destekçiniziz.” şeklinde sloganlar atarak alkışlar arasında ofisten ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2019, 17:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tevfik Ar
Tevfik Ar - 5 yıl Önce

75 lik dededen medet umulurmu?

SIRADAKİ HABER