Posbıyık, “Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz”

CUMHURİYET COŞKUSU KDZ. EREĞLİ’DE BİR BAŞKA GÜZEL

Posbıyık, “Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz”

Kdz. Ereğli Belediyesi, çarşı merkezini Türk Bayraklarıyla donattı. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

Kdz. Ereğli, Cumhuriyetin 96’ncı yılını coşkuyla kutlamak için hazırlanıyor.

Çarşı merkezi Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından Türk Bayrakları ve balonlarla donatıldı. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Uzun Çarşı olarak bilinen çarşı merkezinde esnafı gezerek şehri süsleme çalışmalarını yerinde takip etti.

Bayram coşkusunu şehre yansıtmaya çalıştıklarını anlatan Başkan Posbıyık, tüm vatandaşlara “Siz de evlerinizi bayraklarla donatarak coşkumuza ortak olun” diye seslendi.

Ereğli halkını yarın düzenlenecek Cumhuriyet yürüyüşü ve Oğuzhan Koç konserine de davet eden Başkan Posbıyık, şunları söyledi:

“Cumhuriyetimizin 96’ncı yılını coşkuyla kutlamak için şehrimizi Atatürk posterleri ve bayraklarla donattık. Bu tarihi günde bağımsızlık, özgürlük ve demokrasi için bir kez daha buluşuyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda hep beraber yürümeye devam edelim. 29 Ekim’de saat 19.00’da Cumhuriyet yürüyüşümüz var. Bayraklarınızı alın hep birlikte Bağlık Karakolu önünde birleşelim ve bu coşkuyu birlikte yaşayalım. Saat 20.30’da Cumhuriyet konserinde birlikte olacağız. Sanatçı Oğuzhan Koç, Cumhuriyetimizin 96’ncı yılını kutlamak için konser verecek. Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. 'Yaşasın demokrasi, yaşasın Cumhuriyet' diyoruz. Bütün Ereğli halkına sesleniyorum. Lütfen herkes bu coşkuyu kutlamak için evlerinin önüne, balkonlarına, esnafımız dükkanlarına bayraklarını assın, coşkumuza katılsın. Uzun Çarşı diye bildiğimiz çarşı merkezini belediye olarak bayraklarla ve Atatürk posterleriyle donattık, Bayram hissini vermeye çalıştık. Bütün vatandaşlarımızdan da Cumhuriyet Bayramına katkı vermelerini istiyoruz. Bütün evleri bayraklarla donatalım. Bayraklarını alan Cumhuriyet yürüyüşüne ve konsere katılarak Cumhuriyet coşkumuza ortak olsun.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2019, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER