Posbıyık, Devrekliler'le buluştu

Posbıyık, Devrekliler'le buluştu

Posbıyık, Devrekliler'le buluştu

31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, halkla buluşma toplantılarına devam ediyor.

Gelincik Düğün Salonunda Devreklilerle buluşan CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, ‘Ereğli’de yaşıyoruz, Ereğli bizim vatanımız, ekmeğimizi burada yiyoruz, havasını teneffüs ediyoruz, aynı sudan içiyoruz. Dolayısıyla bu memlekette hep beraber el ele vermemiz lazım ve kötü gidişi durdurmamız lazım. Kdz.Ereğli’de maalesef kötü yönetimden dolayı son 5 yılı kaybettik, çok açık ve net olarak son 5yılı kaybettik. Biz her şeyden evvel ataerkil aileleriz. Çocuklarımızı torunlarımızı ve gençlerimizi onların iyi bir Ereğli’de yaşamasını düşünmemiz lazım’ dedi.

‘Martın sonunu hep beraber bahar yapacağız’ diyen Halil Posbıyık, Ereğli halkına olan vefa borcunu ödemek için yeniden aday olduğunu söyledi.

Posbıyık, konuşmasını şöyle sürdürdü;

‘Ereğli gerçekten çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Özellikle son 5 senede sıkıntılar çektik. Türkiye’de bir ekonomik daralma, sıkıntı var. Hepimiz biliyoruz,Ereğli’de de sıkıntı var, Ereğli’de bunun üstüne üstlük motivasyon ve moral bozukluğu da var. Ölü toprağı serilmiş gibi. Herkes içine kapanmış. Ereğli’de karabulutları kaldırmaya geliyoruz arkadaşlarımla.’

Gündem

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2019, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER