Posbıyık, Ereğli kötüye gidiyor!..

Posbıyık, Ereğli kötüye gidiyor!..

Posbıyık, Ereğli kötüye gidiyor!..

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başka Adayı Halil Posbıyık halk toplantılarına hızını kesmeden devam ediyor.

Posbıyık, Kirmanlı ve Kavaklık’daki halk toplantılarının ardından bu kez de Kıyıcak’taydı.

‘İLÇESİ İÇİN MAHALLEMİZ İÇİN TAŞ ÜZERİNE TAŞ KOYANI BİZ BAŞIMIZA BAŞ TACI YAPARIZ’

Kıyıcak Mahallesi Muhtarı Şükrü Kılıç, Halil Posbıyık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek. ‘‘Önceki dönem Belediye Başkanımız ve Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayımız .Meclis üyeleri, hanımefendiler, beyefendiler. Şahsım ve Kıyıcak halkı adına hepinizi saygı ve muhabbet ile selamlıyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Halil beyi size tanıtmamıza gerek yok. İlçesi için mahallemiz için taş üzerine taş koyanı biz başımıza baş tacı yaparız. Kendilerine saygılar sunuyorum.’’ dedi.

EREĞLİ’Yİ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIM

Posbıyık, Ereğli Belediyesini yönetmenin kolay olmadığını belirterek; “Karşımdaki rakiplerin hiçbirisinin kişiliğine bir şey söyleyemem. İyi insanlar, mesleklerinde başarılı olabilirler. Ama bizim bir farkımız var. Biz tecrübeliyiz. Tek derdim, bu topraklarda doğmuş, Sebzeci Kadir Posbıyık’ın oğlu olarak halkıma hizmet edebilmek. Onlara iyi imkânlar sunabilmek. Ereğli, alt yapısı-üst yapısı, kültürel ve sosyal faaliyetleriyle adını Türkiye’ye duyurmuş bir kentti. Ama şuan geldiğimiz noktayı görüyorsunuz. Ereğli kötüye gidiyor. Onun için hedefim, yeni yapacağımız projelerle, Ereğli’yi yeniden ayağa kaldırmak’’şeklinde konuştu.

Posbıyık ve beraberindeki meclis üyeleri alkışlar eşliğinde seçim çalışmalarına devam etmek üzere Kıyıcak’dan ayrıldılar.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2019, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER